Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ezt tedd, hogy szexisten legyen a párod

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.05 | 17:48

Jöjjön az erotikus tanítóképző!

Nincs olyan férfi, akit ne tehetnél jobbá az ágyban. Van, aki rosszul csókol, van, aki nem ismeri az előjátékot, és vannak olyanok is, aki pornófilmekből tanultak élvezhetetlen dolgokat. Elég, ha megtanítod neki az alábbi néhány trükköt, és garantáltan minden vágyadat kielégíti majd.

Fotó: Pixabay

Azzal, ha egy fiút megtanítasz szeretkezni, végső soron magadnak teszel jót. Így mindenki jól jár. Persze van nő, aki ügyesebben éri el az ágyban, amit akar, és van, aki kevésbé. A Glamour egyik megkérdezett olvasója úgy fogalmazott:

Mindig olyan furán érzem magam, amikor irányítanom kell szex közben. Olyan, mint amikor a taxisnak adok utasításokat, hogy most erre, aztán ott jobbra. Közben én sem mindig tudom, hová tartunk egyáltalán.

De szerencsére akadnak öntudatosabb és jobb tanítói vénával megáldott nők is. Tőlük kért tanácsokat a Glamour.

Íme a módszer, hogyan alakítsd át…

…a szélsebest

Biztos te is ismered azokat a filmeket, amelyekben az ifjú szerelmesek mélyen egymás szemébe néznek, a fiú felhajtja a lány trikóját, emez mélyet sóhajt, lehúzza a bugyit – és azzal vége is. A lap egyik olvasója, Kata a következőt mesélte exbarátja szexuális szokásairól:

A szeretkezéseink maximum öt percig tartottak, olykor rövidebb ideig. Ettől teljesen kétségbeesett, mire mindketten végtelenül frusztráltak lettünk..

De szerencsére egy szép napon szinte magától adódott a megoldás:

„Készülődés közben önfeledten táncikoltam a fürdőszobában bugyiban és melltartóban, és észrevettem, hogy Sanyi kezd felizgulni. Odaszóltam neki: nyugodtan elégítsd ki magad, látom, hogy szeretnéd.”

Kata még nem is tudta, milyen ügyesen teremtett hosszabb távon is működő win-win szituációt nyílt és bátor szavaival.

Sanyi úgy is tett, és miután végzett, fantasztikus előjátékban volt részem. A következő menetet már csodásan bírta.

Az éremnek persze itt is két oldala van. Gondolj csak Sting feleségére, Trudie Stylerre. Az énekes mindig azzal kérkedik, hogy a tantraszexnek köszönhetően legalább öt órán át bírja – csoda, hogy szegény asszony nem úgy jár, mint Terence Hill a cowboyfilmekben…

A Glamour olvasóját, Dettit szintén egy Duracell-nyuszifiúval hozta össze a sors: „Nem akartam megbántani, mert tudom, hogy a legtöbb pasi szerint a kitartás kifejezett erény, úgyhogy egy ízben azt mondtam neki, csodálatos lenne, ha egyszerre jutnánk a csúcsra. Felvettem a tanítónénis pózt, és amikor éreztem, hogy mindjárt jó, a fülébe súgtam: na, befejezzük együtt, édes? És láss csodát! A pasim, aki máskor abba se akarta hagyni, szavaim hatására épp egyszerre ért velem a csúcsra – körülbelül feleannyi idő alatt, mint máskor.”

…a rosszul csókolót

A lap által megkérdezett lányok nagy része előkelő helyen említette a vágygyilkosok között a rossz csókolózást. Mire visszakérdeztek: ha mondjuk Tom Holland, esetleg Ryan Reynolds kezdi kissé esetlenül nyaldosni az arcod, rászólsz, hogy azonnal hagyja abba? Inkább megpróbálod rávezetni, mit tegyen, nem? Dóra így tett a maga esetében, és nem bánta meg.

„Nemrég randiztam egy fiúval, aki iszonyú bénán csókolt. Én viszont imádok csókolózni, úgyhogy komoly dilemma elé kerültem. Eleinte kerültem az ‘ajakkommunikációt’, de az ötödik randevú után már nemigen tudtam elkerülni a száját. Úgy döntöttem, ‘titkos tudás’-nak nevezett leckéket adok neki. Megcsókoltam valahogy, és a fülébe súgtam: most te, ugyanígy! Ez így ment egy darabig, úgy éreztem magam, mint valami oktató. De megérte, mert jó tanítvány volt, és egy-két hét múlva olyanokat csókolóztam vele, mint senki mással azelőtt.”

Anett története is idekívánkozik, igaz, ő egyszerűbb megoldást választott. „Volt egy barátom, aki olyan nyálasan csókolt, mintha fogzó kisbaba lenne. Egyszer egy ilyen alkalommal fogtam egy törülközőt, és megtöröltem a számat. Elképedve nézett rám: túl nedvesen csókolok? Mire én: bizony. Működött a dolog. A srác szerencséjére, mert ha nem veszi az adást, legközelebb felmosóronggyal figyelmeztettem volna.”

A folytatásért kattints ide!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Új csapadékrekord született
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 10.
Időjárás
Megdőlhet a melegrekord ma is
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 02.