Erotika

Pornó is van a világ legnagyobb tech kiállításán

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.06 | 16:28

Javában zajlik Las Vegasban a 2017-es CES (fogyasztói elektronikai kiállítás), amit a tech szektor évnyitójaként is emlegetnek. Okoseszközöket és háztartási elektronikát gyártó cégek mellett van standja egy pornóoldalnak is.

A Naughty America elkülönített, kívülről nem látható szobácskája piszkos fantáziának adhatna alapot, de ennél egy fokkal nehezebb helyzetben vannak. Meztelen lányok helyett a cég farmeres, fekete pólós férfi kollégái találhatók a standnál.

Nagy örömmel jelentették be Twitteren, hogy kiállítanak:

Bizony, a stand a virtuális pornónézésről szól: VR-szemüvegen keresztül lehet videókat böngészni náluk, de nem nagyon pörög a biznisz: egy helyszíni beszámoló szerint a Naughty America munkatársai kissé tanácstalanul és tétlenül álldogálnak, érthető okokból nem kaptak kiemelt helyet és a valódi cégnevüket sem írhatják ki a standjukhoz, így a látogatók nagy részének fogalmuk sem lehet, hogy mi várja őket bent.

Kívülről csak egy „S115”-felirat díszíti a VR-pornóban úttörőnek számító Naughty America-standot, a cégtábla és a hívogató képek hiánya a CES-sel kötött megállapodás része. Ian Paul, a cég munkatársa elárulta az Engadgetnek, hogy sokat kellett dolgozniuk azért, hogy hivatalosan jelen lehessenek a kiállításon – ami ért nekik annyit, hogy feláldozzák a helyszínen a marketingeszközeiket. A szabályok szigorúságát jól szemlélteti, hogy a pornóoldal nevét pólójukon viselő munkatársak járkálhatnak ugyan fel-alá a kiállítótérben, de nem állhatnak le bámészkodni.

Ha érdekel, milyen cuccokat mutattak be az idei CES-en, olvasd el ezt a cikket!
Nyitókép: YouTube/Mashable


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló