Erotika

Lebuktak a magyarok: Ezekre a pornókra izgulunk fel a leginkább

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.11 | 09:48

Az év elején minden oldal átpörgeti a statisztikáit, megnézik, mi érdekelte a látogatókat, mire kerestek rá.

Az év elején minden oldal átpörgeti a statisztikáit, megnézik, mi érdekelte a látogatókat, mire kerestek rá. Ezek a statisztikák mindig izgalmasak, de a világ egyik legnagyobb, felnőtt filmeket szolgáltató oldala, a Pornhub különösen sokat árul el arról, mit talált szexinek az internet népe néhány éve.

Kép: 123rf
Lányok lányokkal

A leszbikus erotikát keresték pár éve legtöbben a pornó oldalakon, aminek valószínűleg az az oka, hogy a tartalom mindkét nem körében népszerű lehet. Ugyanakkor persze fontos megjegyeznünk, hogy az azonos neműek közötti szexualitást a többnyire férfiak által rendezett felnőtt filmek a legkevesebb esetben ábrázolják természetesen, de hát kevés olyan ága van a pornónak, ami a realitásról szólna. Úgy tűnik, a felhasználókat ez egyelőre nem különösebben zavarja – számol be a Bien.

Szexi anyukák

Aki olvasott már hasonló összesítéseket, az valószínűleg ezen sem lepődik meg, de azért első blikkre talán kicsit bizarrnak tűnik, hogy valakit éppen ez hoz lázba. Mégis, a “mostohaanya”, vagy a “milf” keresőszavak az élmezőnyben szerepeltek az oldal keresőszavai között. Gyanítjuk, hogy itt sem kimondottan realitás ábrázolása volt a cél, pedig szerintünk egy nő, aki a gyerekneveléssel járó minden feladatot és nehézséget képes menedzselni, igenis nagyon szexi.

Masszázs

Az erotikus masszázs semmi esetre sem nevezhető új keletű dolognak, és eddig is szerepelt a keresőszavak között, de az előző évhez képest 63 helyet ugrott előbbre a listán. Hogy miért, azt nem tudjuk, de úgy tűnik, 2016-ban mindenki izgatónak találta az olajos testek simogatását, amivel – mint bármilyen más formájú szexuális érintkezéssel sem, ha közös beleegyezéssel és egymás örömére történik -, egyáltalán nincs is semmi baj. Sőt.

Virtuális valóság

A 360 fokos szögben rögzített filmek szinte a semmiből robbantak be, de valószínűleg mindenki sejtette, hogy a VR szemüvegek, ahogy betörnek a piacra, máris összeforrnak az erotikus tartalmakkal. Ha nekünk kellene megtippelnünk, azt mondanánk, hogy ez a keresőszó jövőre még előkelőbb helyen lesz majd a listán. Itt érdemes megemlíteni, hogy egyébként már a hologram pornó is létezik, bármi legyen is az.

Forrás: Napidoktor.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.