Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Szexkisokos: 5 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a síkosítóról

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.14 | 06:41

Hasznos segédanyag a huncut hétköznapokban.

(kép: 123rf.com

Meg kell figyelni, mennyi idő alatt szárad fel a víz alapú síkosító!

A legtöbb esetben, ha ez megtörténik, elég sima vízzel is közbeavatkozni (vagy nyállal, de az nem olyan hatékony), hogy „lendületet adjunk” a kenőanyagnak. Érdemes egy kis vizes üveget tartani az ágy mellett, hogy gyorsan pótolni tudjuk a nedvességet. A szilikon alapú síkosítók nem úgy működnek, mint a vizes alapúak: ezeket szappannal és vízzel tudjuk igazán eltávolítani a testünkről.

A lejárati időt mindig ellenőrizzük!

Veszítenek hatékonyságukból, ha lejártan használjuk őket! Már a felbontott csomagolás is csökkenti hatékonyságát, ezért ha rosszul zárjuk be, lehet, hogy legközelebb már nem lesz mit használni. Sok síkosítónak van antibakteriális hatása, de ha lejár a szavatossága, ez már nem véd megfelelően, és összeszedhetünk valami fertőzést!

Az óvszer és a síkosító

A péniszre helyezett óvszerre nyugodtan kerülhet síkosító a hatékonyabb behatolás érdekében, de ne legyen túl sok, mert akár le is csúszhat miatta a gumi!

A síkosító használata anális szexhez mindenképpen ajánlott

Hiszen a végbélnyílás nem termel nedvességet, ahogyan a vagina. Vannak kifejezetten anális szexhez javasolt síkosítók, mert ezeknél vastagabb a kenőanyag, a hatás pedig „fokozott párnázottság-érzés”.

Tönkreteszi-e az ágyneműt a síkosító?

Nos, a széles körben elterjedt víz alapú síkosítónak nem szabadna problémát jelentenie, de volt már rá példa, hogy egy páros a kedvenc ágyneműjét tette vele tönkre, mert meglátszott rajta. Jobb, ha az ember törölközőt használ síkosító használata mellett. A szilikon alapú típusokat azonban csakis óvintézkedések mellett ajánlott használni, mert ezek valóban meglátszanak!

Forrás: Napidoktor.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.