Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ezek az anális szex tagadhatatlan előnyei a nők számára

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.20 | 16:18

Anális szex során egy nő sokszor erősebb orgazmust élhet át, mint a hüvelyi úton, mivel a végbélnyílásban található idegvégződések száma többszöröse annak, ami a csiklóban fut - állítja Ulyana Gromova orosz szexológus.

„Az anális orgazmus egy igazi csoda, melynek során egy nő olyan hormonkoktélt kap, amely javítja a szervezet számos funkcióját. Javul az idegrendszer működése, az anyagcsere, emellett rengeteg energia szabadul fel. Az anális orgazmus során – szemben a hüvelyi- vagy épp csiklóorgazmussal – a nő mellékvesekéregéből a szokásosnál jóval több tesztoszteron szabadul fel, márpedig ez a hormon felelős a női test libidójának fokozásáért. Ezenkívül a hüvelyi szexhez képest 25%-kal több dopamin is termelődik, amelynek hatására a vér erősebben áramlik a kismedencei szervekbe”

– magyarázza a szexológus.

Uliana Gromova megjegyzi, hogy a visszafogottabb libidójú nők, akiknek korábban gondot okozott, hogy felizguljanak, fokozott izgalmat tapasztaltak anális stimuláció után:

„Sok szexológus javasolja az anális stimulációt a kiegyensúlyozott szex érdekében, ám ehhez nem szükséges anális szex, ha valaki attól idegenkedik: vaginális szex közben elég, ha alacsony frekvenciájú fenékdugót vetsz be”.

A szakember szerint fontos különbség a hüvelyi és az anális szex között, hogy az utóbbi tovább tart, és az intenzív testérzetek is tartósabbak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló