Erotika

Kelet-Európa lányai is beveszik az Instagramot

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.28 | 20:02

Rendszeresen mutatunk nektek szebbnél szebb modelleket és sportolókat az Instagramról, de végre itt az idő, hogy ne csak amerikai szépségek szerepeljenek, hiszen Kelet-Európa szülöttei is megörvendeztetnek bennünket a fotóikkal.

Kezdjük az utazást a szomszédban, Szlovákiában. Lucia Javorčeková a fehérneműmodellek nehéz kenyerét eszi, és szívesen posztolgat az Instára is munka közben készült képeket. Facebook-oldaláról tudjuk, hogy 172 centi magas, méretei: 92/60/90, zöld a szeme és szeretne DJ lenni.

Galinka Mirgaeva orosz, az Urál-vidéki Permből származik, de mostanában inkább trópusi tengerpartokon tűnik fel. Mikor nem fotózzák, az a fő tevékenysége, hogy formában tartja magát. Saját edzésprogramja van, amivel segít más permi lányoknak, hogy olyan feszes legyen a fenekük, mint az övé.

A bolgár Nikoleta Lozanova inkább beauty vonalon mozog, inkább az arcát, mint a fenekét mutogatja az Instagramon, de azt nagyon jól csinálja. A férfiak bánatára férjnél van, sőt, van egy kislánya is.

A 180 centi magas Katarina Ivanovska divatmodell és színésznő Macedóniából. Az Instán inkább magánjellegű fotókat tesz közzé, nem annyira a munkáját osztja meg velünk, de azért akadnak nagyon jó képek róla. Valóban szerepelt már filmben is, egy macedón második világháborús produkcióban.

Lidija Bačić igazi szupersztár – Horvátországban. Ő ugyanis elsősorban énekes (helyenként népes elemekkel tűzdelt popzenével szórakoztatja a nagyérdeműt), de nem a dalait, hanem az Instáját ajánljuk megtekintésre.

x


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.