Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

A 9 legfurcsább dolog, amit valaha szexre akartak cserélni

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.10 | 17:47

Vannak, akik olyan dolgot szeretnének a testükért cserébe, amihez nehéz hozzájutni. Akadnak olyanok is, akik szeretnének megválni valamitől, amiért cserébe szexet kérnek pénz helyett.

A Planet Dolan összeszedett kilenc esetet, amikor is emberek érthetetlen szolgáltatásokat és tárgyakat akartak egy kis örömre cserélni.

9. Xbox 360 → anális szüzesség

Egy Georgina állam beli egyedülálló anyuka szerette volna meglepni a fiát egy Xbox-al, amiért cserébe az anális szüzességét kínálta. Azt állította, hogy teljesen tiszta és használatlan a hátsó bejárata, sőt, még egy szopást is hajlandó volt felajánlani, ha valaki ad még pár játékot a konzolhoz. Ne felejtsük el, ez 2005-ben történt, akkoriban jött ki az Xbox 360, tehát nagyon gyorsan elkapkodták és sehol se lehetett kapni. Szóval az odaadó anyuka nem szűkölködött, egyszerűen csak nem lehetett hozzájutni a konzolhoz. Azért a szülői odaadásnak is van egy határa, amit nem biztos, hogy érdemes átlépni.

pixabay.com

8. Nagyon menő teleszkóp

Egy Nassau-i férfi, aki egy profi teleszkópot szeretett volna adni szexért, mert meg akart válni pár ingóságtól a költözése előtt. A teleszkóp 600 dollárt ért, és mindenféle király kiegészítő járt mellé. Kár, hogy az előző anyuka fia nem egy teleszkópot szeretett volna, különben ők lettek volna a tökéletes pár.

7. Fánk

A férfi egy olyan nőt keresett, aki orális szexet adott volna egy fánkért a Dominique Ansel Bakery-ből. Milyen megnyerő ajánlat: 1 fánk=1 szopás.

 

6. Arany

Már nem igazi arany, különben nem lenne ezen a listán. A World of Warcraft beli aranyról van szó, ami a játékban lévő fizetőeszköz. Egy lány a testét kínálta 5000 játék aranyért cserébe. Ez elég lett volna arra, hogy kitanulja azoknak a hátasállatoknak a használatát, amikkel a leggyorsabban lehetett menni. Érthető, hiszen az 5000 arany rettentő sok pénz volt akkor, 2007-ben, és durván felgyorsította a játékot, ha az ember gyorsan tudott haladni a WoW hatalmas térképén. A lány azt is hozzátette, hogy ha már szex, akkor örülne egy beöltözős, szerepjátékos együttlétnek, ehhez vannak jelmezei is.

Ma már lehet WoW aranyat igazi pénzért is vásárolni, voltak olyan idők is, amikor ez a játékpénz meghaladta a venezuelai valuta értékét.

5. Repülőjegy

Egy lány, aki a végzős évét töltötte zoológus szakon, szeretett volna látni egy pandát. Walesből akart utazni Kínába, viszont az összes repjegy elfogyott arra az időszakra, amikor lehetősége volt megnézni. Nagyon szerette volna tanulmányozni azt az állatot, ugyanis egy különleges óriáspandáról volt szó. Annyira elhivatott volt, hogy felajánlotta a kezét, pontosabban egy kézimunkát annak, aki segít neki repjegyet szerezni. Ha a segítő még jól is néz ki, a száját is hajlandó volt használni.

 

4. Michael Jackson megemlékezés

Elég morbid, a férfinek volt egy felesleges jegye a temetés-szerű eseményre Kaliforniában, és úgy gondolta, ez megérhet valakinek egy dugást. Azt is hozzátette, hogy

nem vagyok olyan válogatós, de azért legyél 30 alatt, és küldj magadról egy egész alakos képet.

3. McNuggets

Egy amerikai nő árulta a testét McDonalds-os csirkefalatokért, őt viszont letartóztatták prostitúció miatt. Lehet, hogy nem csak csirkefalatokat várt a szexért? Vagy a csirkefalat elismert fizetőeszköz?

2. Szavazatok Obamára

2008-ban, amikor Obama állt az amerikai demokrata párt élén, és McQueen a republikánus pártén, egy New York-i nő orális szexet kínált a republikánus szavazóknak, hogy inkább szavazzanak Obamára. A hirdetésben azt írta, hogy magát McQueen-t is rá tudná venni, hogy Obamára szavazzon, annyira jól teljesít ezen a téren. Miután a szavazás lezajlott, büszkén hozzáírta a hirdetéshez, hogy három demokrata szavazat neki köszönhető. Ez aztán az elkötelezettség!

 

1. Só (???)

A nő hirdetése így nézett ki: “Egy olyan férfit keresek, aki hajlandó besózni az ágyékomat, majd védekezés nélkül szexelne velem. Nem hiszem hogy ezen van még mit magyarázni.” Na hát szerintünk sincs.

 

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló