Erotika

Miért gerjed a világ a mostohaanyus pornóra?

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.26 | 18:03

A PornHub keresési statisztikája nem hazudik, az emberek egyre inkább a mostohás filmeket keresik, már a második helyre kúszott fel a listán, mögötte pedig jönnek fel hasonló kategóriák. Nem, nem lett teljesen perverz a világ, csak sokan ezen a viszonylag ártalmatlan módon elégíti ki a kíváncsiságukat.

Fotó: Disney Movies
Fotó: Disney Movies

Kezdjük azzal, hogy nyilván senki nem néz pornót, csak olvas róla. Mi is csak sajtóközleményekből tájékozódunk, de abból legalább kiderülnek a fontos dolgok. A világ legnagyobb pornóoldala, a PornHub adataiból például az, hogy az emberek manapság arról fantáziálnak, hogy ágyba bújnak a mostohaanyjukkal. Vagy a mostohatestvérükkel. Komolyan!

A 2016-os keresési adatok alapján még mindig a „leszbikus” a legnépszerűbb kategória, de tavaly már szorosan mögé felzárkózott a „step mom” vagyis a mostohaanya, a harmadik a MILF (Mothers I’d like to Fuck – inkább le sem fordítjuk), az ötödik helyre pedig feljött a „step sister” vagyis a mostoha nővér (a teljes adatsort itt lehet megnézni, ezen az oldalon még nincs 18+ tartalom).

Na de miért? – tesszük fel mi is a kérdést. Az emberek nagy többsége nyilván nem feküdne le a mostohaanyjával, sőt, gusztustalannak tartaná az ötletet, hogy azzal a nővel szexeljen, akivel az apja is az ágyba bújik. A pornó pont arról szól, hogy ki lehet élni a fantáziát, kielégíteni a kíváncsiságot, anélkül, hogy nagyobb baj lenne belőle. Kicsit hasonlít a helyzet ahhoz, mint mikor nők „apucinak” szólítják a partnerüket az ágyban.

A vérfertőzés mélyen gyökerező tabu, csak nagyon ritkán követik el elég beteg, perverz emberek, és abból mindig nagy botrány is van, ha kiderül. De végülis, a mostoha nem igazi, vér szerinti rokon, el lehet kicsit játszani a perverz gondolattal. Egy fokkal ártalmatlanabb verziója ugyanennek a MILF kategória, vagy a „feleség” kulcsszóval készülő filmek (amelyekben persze soha nem a férjjel szexel a feleség).

Egy korábbi kutatás szerint – amelyről itt írtunk – a „tini” után pont ez a két szerep, amit pornószínésznők leggyakrabban eljátszanak. A pornóadatbázist feldolgozó kutatás szerint egyébként az érettebb nők utáni vágyakat nem is olyan érett nők igyekeznek kielégíteni: az átlagos életkoruk 33 év, de 20 százalékuk 20-25 évesen játszotta el, hogy ő MILF, és csak 11 százalékuk volt 40 feletti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.