Erotika

Ezért nem baj, ha a csajod apunak szólít szex közben

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.29 | 20:00

Freud szerint minden gyerek élete egy szakaszában szexuális vágyat kezd érezni az ellenkező nemű szülője irányába, a másik szülőt ezért riválisának tekinti. Tény, hogy Sigmund Freud pszichoanalitikus elméletei áttörőnek számítottak a maguk korában, talán nem minden kijelentését kell készpénznek vennünk, főleg nem a mai világban, főleg azért sem, mert köztudottan kokainfüggő volt.

woman-1281830_1920
Fotó: Pixabay / Pexels

Ezt nem lehet szebben megfogalmazni: vannak nők, akik „daddynek”, vagyis apucinak szólítják partnereiket szex közben, de ennek semmi köze ahhoz, milyen kapcsolatban állnak a családjukkal, leginkább az apjukkal.

Ha jobban belegondolunk, a férfiak is gyakran „baby” névvel illetik párjukat, ezen mégsem rökönyödik meg senki, ellenben a „daddy” már sok embernél kiveri a biztosítékot. Az Elite Daily megkérdezett egy szexterapeutát, mi is állhat a jelenség hátterében.

Vanessa Marin szerint az apakomplexushoz egyáltalán nincs köze a dolognak, inkább az alárendeltségi viszony játszik nagy szerepet. Igen, a „daddy” apát jelent, ebben az esetben mégsem ezt a jelentést hordozza, hanem arra utal, ki a főnök, ki irányít, ki a dominánsabb az ágyban.

A szakértő sosem találkozott még olyannal, aki azért nevezte apucinak a párját, mert aktus közben a saját apjára gondolt volna.

Szóval mindenki megnyugodhat: semmiféle Ödipusz-komplexus nem bújik meg ebben a becézésben, egyes nők egész egyszerűen szubmisszív szerepük megerősítése miatt használják ezt a szót.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló