Erotika

A karrierednek is jót tesz, ha többször szexelsz

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.08 | 08:03

Ha kellene még egy nyomós indok arra, hogy valami kellemesebbel üsd el az időt az irodából hazaérve, mint a céges levelek olvasgatása, akkor van egy jó hírünk.

Viccet csinálunk abból, hogy az emberek bezsongnak, ha megjön a tavasz, pedig ez egy valós dolog, és figyelnünk kellene a testünk rezgéseire –

mondja Keith Leavitt, az Oregon State University professzora, aki nemrégiben érdekes kutatásba kezdett – írja a Cosmopolitan.

Fenntartani egy jól működő párkapcsolatot, amely természetesen egy egészséges szexuális élettel is társul elősegíti azt, hogy a munkahelyen is elkötelezetten végezzük a feladatainkat.

A tanulmány során 159 házas beosztottat kértek arra, hogy két héten keresztül, minden nap töltsenek ki egy felmérést. Azok, akik a nap végén feljegyezték, hogy szexeltek, másnap sokkal jobb hangulattal indultak munkába, ami természetesen azzal járt, hogy könnyebben vették az akadályokat az egész nap során.

Ezek a pozitív hatások nagyjából 24 órán keresztül tartottak ki, nőknél és férfiaknál egyaránt.

A kutatók arra is rájöttek, hogy a munkahelyi stressz jócskán befolyásolja a párok szexuális életét. Ha valami nincs rendben az irodában, és este nem vezetik le a feszültséget, akkor az akár az egész hétre rányomhatja a bélyegét, míg akik rendszeresen élnek nemi életet, általában kevesebb konfliktusba keverednek munka közben, a motivációjuk pedig folyamatosan felfelé ível.

Fotó: Pixabay / stokpic


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.