Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ez a jó orális szex titka

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.27 | 12:22

Az orális szex az egyik legjobb módja annak, hogy megfűszerezd a szexuális életedet, pláne, ha mindketten tudjátok, hogyan kell JÓL csinálni. Szerencsére kísérletezni lehet bőven, hiszen nőknél és férfiaknál is akad milliónyi technika, aminek segítségével megtalálhatjátok azt, mit élveztek ti.

A gond ott kezdődik, hogy egyesek leragadnak annál az egy verziónál, amit anno az exükkel csináltak, azt gondolván, hogy ez majd az aktuális párjuknak is megfelel – számol be a Joy.hu. A valóság viszont az, hogy mindenkinek más a teste, így mindenki valami mást élvez igazán, épp ezért tartja fontosnak Gigi Engle szex coach, hogy beszéljünk a témáról.

A szakértő a mindbodygreen.com-nak mesélte el, hogy a jó orális szex kulcsa, hogy közben merjünk kommunikálni egymással. Lehet, hogy eleinte kínosnak tűnhet, hogy miközben a párod lent próbál kényeztetni téged, te beszélsz, de hidd el, rengeteg előnye van ennek.

Hangulatot teremt

Mielőtt belekezdenétek, a szakértő szerint fontos, hogy egymás tudtára adjátok, mi is vár rátok.

A nőket még mindig nem bátorítják arra, hogy nyíltan elvárják vagy élvezzék az orális szexet” – meséli Gigi, holott egyáltalán nem helyes, ha mindig csak az egyik félnek van része orális szexben. A coach szerint az, hogy az elején mindkét fél a másik tudtára adja, hogy mennyire szívesen elégíti ki így a párját, valamint hogy éreztetik egymással, ez nem csak egy ‘kötelező elem’, amit le kell tudni, az bizony nagyon jó alapot ad az egésznek. Bátrabbá és nyitottabbá tesz; ez viszont szavak nélkül nem működik!

Rájöttök, ki mit szeret

Ahogy írtuk is, egy bizonyos technika nem garantált, hogy az új párodnál is beválik, és ez mindkét nemre igaz. Minden test más, ezért a kommunikáció nagyon fontos az orális szex közben. Ha nem élvezed, és nőként inkább megjátszod az orgazmust, hogy a párod ne érezze magát rosszul, azzal mindkettőtöknek ártasz. Épp ezért fontos, hogy kérdezzetek, jelezzétek, mi jó, mi az, ami kevésbé, hiszen így ismerhetitek meg igazán egymás testét!

A pillanatban maradsz

Sokszor megesik, hogy orális szex közben a nők vagy a férfiak (aki épp ‘csinálja’) egy idő után elkalandoznak. Azon kapják magukat, hogy a munkán, a tennivalókon, a vacsorán gondolkodnak, és hiába nem vagytok gondolatolvasók, bizony attól még érezni lehet, ha a másik legszívesebben már menne tovább a dolgára. Ha közben megvan a kommunikáció, sokkal könnyebb a pillanatban maradni, nem veszítitek el a fókuszt, és az élvezet is nagyobb lesz a másiknak; elvégre a párja pontosan azt csinálja, ami jól esik neki!

Forrás: Napidoktor.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló