Erotika

7 nyomós indok, hogy miért ne zuhanyozz együtt soha a pasiddal

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.30 | 08:33

Vázoljuk a szituációt. Éppen egy egész éjszaka tartó szexuális tevékenység reggelén vagytok, bár valószínűleg szemhunyásnyit sem aludtatok, bűbájosan egymás szemébe néztek, aztán megszólal egy kis hang a fejedben: hoppácska, nem ártana zuhanyozni, miután egymás testnedveiben hemperegtünk ki tudja hány órán keresztül.

adult-1867380_1280
Fotó: Pixabay / Pexels

Kipattansz az ágyból, felkapod a törülközőt, aztán megszólal:

mehetek veled?

Szóval még a fürdőbe se értél, de már kezdeni kell valamit a hideg zuhannyal. Megmondjuk, miért mondj nemet azonnal.

1. Mi lesz, ha megpróbál a csempéhez szorítani, hogy elcsábítson? Zuhanyzós szex. Pff, sok sikert hozzá. Végülis ez a leggyorsabb, legegyszerűbb módja annak, hogy perceken belül a balesetin köss ki.

2. Egyedüllét. Mert ugye milyen jó is az, mikor a gondolataidba mélyedve állsz a forró zuhany alatt? Felér egy meditációval. Tényleg felcserélnéd ezt a pár fontos percet egy teljesen kínos szituációért?

3. Apró zuhanykabin. Vagy kád. Egyik jobb mint a másik, már ha klausztrofóbiáról, vagy halálos csapdáról beszélünk. Ha egyedül épp elférsz, mit gondolsz, milyen lesz ha ketten tolongtok a bojler alatt?

4. Tényleg azt akarod, hogy valaki folyamatosan tapizzon, miközben próbálsz tisztálkodni? Nyilván nagyon relaxáló a vízpermet alatt álmodozni, de azért valljuk be, más, hasznosabb célja is van annak, hogy bevergődsz a fürdőbe, mondjuk hogy végre megtisztulj.

5. Pontosan tudod, hogy a zuhanyrózsa egy emberre lett tervezve. Ha csak nem vagy mázlista, akinek a fürdőszobájában a trópusi monszunt is imitálni lehet. Most vagy te fagysz meg, vagy ő kezd el dideregni, ha pár másodpercre kisajátítod a vizet, melyik jobb?

6. Borotválkozás. Ezt így hogy? Reméljük számoltál a halálos végkimenetellel, egyébként is esélyes, hogy valaki megcsúszik, de kezedben a pengével azért inkább ne kockáztasd meg a dolgot. Veszélyes az anélkül is.

7. Nyilván meg fogja kérdezni, hogy beszappanozza-e a hátad, vagy megmoshatja-e a hajad. Menekülj! Úgyse fogja úgy csinálni, ahogy te szoktad, valószínűleg a feneked és a melleid gyönyörű tiszták lesznek, hiszen ki hibáztatná, ha ezekre a területekre kezd koncentrálni az előző este után, de ettől ugye te még nem leszel makulátlanul tiszta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló