Erotika

A VR-pornó itt van, és olyan félelmetesen valóságos, hogy elpirulsz és hátrahőkölsz

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.08 | 19:27

Egy szerencsés flótás kipróbálhatta a VR pornót és azt mondja: tényleg sokkal közelebb volt a valódi akcióhoz. Néha túl közel is.

A Mashable szerzőjének akkora mázlija volt, hogy a Naughty America nevű nagy produkciós cég meghívta, próbálja ki a VR pornót. Nézzük, mi történik azzal, akinek a virtuális valóság, mint élmény nem ismeretlen, de VR pornóilag, hogy úgy mondjuk, még szűz!

A szerző felhelyezte magára a headsetet, és azonnal egy hálószobában találta magát, előtte egy pornószínésznő térdelt és csábítóan csúnya dolgokat mondott neki. Amikor lefelé nézett, egy férfi izmos testét pillantotta meg.

Hát ez nem én vagyok, gondoltam. Összezavarodtam. Kié akkor ez a test? Aztán rájöttem, hogy most én vagyok ez a férfi.

Aztán bejött még egy lány a szobába, és ketten, meztelenül orális szexbe kezdtek a VR-sráccal, azaz a headset használójával, szóval egy hármas parti alakult ki.

Annak ellenére, hogy tudtam, a két pornósztár nincs ott és a srác teste nem az enyém, mégis valóságosnak éreztem őket. Minél inkább ugráltatták a lányok az arcomnál a melleiket és dörzsölték hozzám a feneküket, annál inkább beleéltem magam a szerepbe.

Annyira élethű volt minden, hogy a headset mögött a szerző bizony el is pirult, ahogy a lányok megmutatták “képességeiket”.

Egy dolog volt csak eleinte zavaró, írja. Mégpedig az, hogy kizárólag előre tudott nézni, mivel a látószög csak 180 fokos volt a megszokott 360-hoz képest. Ha túlságosan elfordította a fejét valamerre, sötétséget látott. (Egyébként mi a fenének akar valaki másfelé tekintgetni, mint előre, amikor pornót néz?) A probléma akkor oldódott meg, amikor lefeküdt az ágyra. A VR-világ közelebb került, eltűntek a fekete mezők, és azt érezte, a férfi a videóban tényleg ő, és a lányok is sokkal életszerűbbek lettek.

Persze, ha már ott volt, megnézett más videókat is a szerencsés flótás.

Egy másik videóban a lány olyan közel hajolt hozzám, hogy az ajkait az enyémre tegye, hogy visszahőköltem, annyira valóságosnak tűnt a jelenléte. Amikor női testbe bújtam bele, a férfi, aki “belém hatolt”, teljesen benne volt a személyes teremben, szinte éreztem a szagát.

Szerencsére csak szinte.

A Naughty Americának jelenleg csak körülbelül két tucat VR videója van, hetente készül egy-két új produkció, de az igények növekedésével idővel biztosan jóval több lesz.

Összegzés? Íme:

Nem hiszem, hogy aki ezt kipróbálja, képes lesz visszatérni a kétdimenziós változathoz.

Hát akkor, ide nekünk is az oroszlánt! De minél hamarabb!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.