Erotika

Még nem tudod, milyen a szuperorgazmus, de azonnal ki akarod majd próbálni

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.12 | 19:09

Felejts el mindent, amit a női magazinokból megtanultál a többszörös orgazmusról és foglalj helyet, mert van néhány fontos infó, amit érdemes tudnod róla. Például azt, hogy néhány nő képes rá, hogy egymás után akár százszor is elélvezzen. Jól olvastad.

girl-1258739_1280
Fotó: Pixabay / MihaiParaschiv

Orgazmus után orgazmus után orgazmus, tényleg létezik. Egy dokumentumfilm járt utána a témának és az senkit sem lepett meg, hogy sok nő kétszer, akár háromszor is képes volt rá egymás után, a kutatás alatt azonban fény derült rá, hogy van néhány nő, aki képes a lehetetlenre is.

Test és lélek harmóniája

A tudomány magyarázata szerint a relaxáció, a jóga és a partnerhez való érzelmi kötődés kombinációja elősegítheti a többszörös orgazmust, de azoknak a nőknek, akiknek az átlagnál többször is sikerül egyhuzamban, általában sokkal erőteljesebb a véráramlása, mint másoknak, valamint fogékonyabbak arra, hogy teljes harmóniában legyen a testük és a szellemük.

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy ilyen mély testi és lelki egyensúlyt lehetetlen fenntartani a mai világban, nem ártana, ha mindannyian törekednénk rá, hiszen a többszörös orgazmus csak az egyik nyomós indok rá.

Köztudott, hogy a gyönyör megélése nagyban befolyásolja a hangulatot, ez pedig egyértelműen odáig vezet, hogy aki többször élvez el, az sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb ember.

A gyakorlatban

Még mielőtt maradéktalanul irigyelni kezdenénk azokat a hölgyeket, akik sokkal többször képesek meglovagolni a gyönyör hullámait mint mi, földi halandók, a közvéleménykutatás egyik résztvevője beszámolt a dolog negatív oldaláról is. Volt olyan, aki már rejtegetni kezdte ezt a képességét, ugyanis a partnerei kihasználták. Úgy érezte, hogy bazári majomnak nézik és nem egyszer fordult elő, hogy emiatt sokkal durvábban bántak vele, ugyanis azt feltételezték, hogy aki ennyiszer el tud élvezni, az mindenre kapható.

A szakértők szerint, ha valaki szeretné elsajátítani a többszörös orgazmus művészetét, el kell engednie minden félelmét és kétségét saját magával kapcsolatban. Akár a legkisebb negatív gondolat is kudarchoz vezethet, de minden csak gyakorlás kérdése.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.