Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

A Pornhub bemutatta a valaha volt legtisztább pornót – videó

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.01 | 11:05

Ezzel új értelmet nyert a biztonságos szex és az oktatóvideó fogalma is.

A biztonságos, tiszta szexre okítja legújabb videóival nézőit a Pornhub a koronavírus és a társadalmi távolságtartás idején. A kisfilmekben azt hirdetik, hogy

a távolságtartás is lehet szexi.

A videók cenzúrázott változatai a YouTube-ra is felkerülnek, a pikánsabb részeket pedig a pornóoldalon lehet megnézni. Amikor a statisztikák azt mutatják, hogy egyes országokban 95 százalékkal nőtt meg a pornófogyasztás, az egyet jelent azzal, hogy a világ bizony nagyon kiéhezett a szexre a karantén idején. Épp ezért is tartotta fontosnak a Pornhub, hogy megmutassa, hogyan lehet biztonságosan szexelni úgy, hogy közben betartjuk a koronavírus miatti szigorúbb higiéniai előírásokat is. A valaha volt legtisztább pornó nevű kampányban azt demonstrálják a pornószínészek, hogy miképp maradjuk tiszták a legmocskosabb szex közben is. A fertőtlenítés és tisztálkodás közben olyan sztárokon legeltethetjük a szemünket, mint Asa Akira, Leolulu vagy Danika Mori.

Az önmagukat egyedül kényeztetők mellett azokhoz is szólnak a videók, akik párjukkal kerültek karanténba. A “maradj otthon és maradj baktériummentes” üzenet pedig nyilván könnyebben célba is ér így, és persze sokkal szórakoztatóbb is, mint egy újabb dögunalmas kézfertőtlenítős oktatóvideót nézve.

Címlapkép: Pixabay CCo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.