Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

A hercegi esküvő lenyomta a pornót

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.30 | 15:03

Erős visszaesés volt tapasztalható a Pornhubon, vagyis az angol királyi korona alá eső országok pornórajongó lakói is mélyen tisztelik az uralkodójukat és családját. Na és persze atomszexi volt a menyasszony is.

Miközben zajlott a királyi esküvő, a pornónézők lecsillapodtak, ráadásul nem is kicsit, hanem nagyon. Úgy látszik, a tisztelet még bennük is erősebb, mint a kéjvágy. Világszerte 10%-kal esett vissza a pornónézés az esküvő alatt, míg az Egyesült Királyságban pedig 21%-kal. Anglia és Wales vitte a prímet, ahol szintén ennyivel kevesebben néztek pornót, az örök renitens Skóciában viszont ez az érték csupán 14% volt. A skótokhoz képest az ausztrálok (17%), az új-zélandiak (18%) és a kanadaiak (16%) is jobb alattvalók. Ami azonban igazán döbbenetes, hogy Franciaország rávert az angolokra, ott 23%-kal esett vissza a pornónézés, miközben ment az esküvő.

A Pornhub azt is megosztotta, hogy azok viszont, akik az esküvő alatt is pornót néztek, mire kerestek rá a legtöbbet a témában. A „királyi” szó vitte a prímet, amit a ”herceg és hercegnő” követett. Konkrét személyek közül természetesen az ifjú ara, Meghan Markle volt a nyertes, de a meghívott vendégek közül is többnek is a neve a kereső mezőbe került, így járt például a Beckham házaspár, valamint Markle korábbi tévésorozatának (Suits) szereplői is.

A konkrét adatok, diagramok és táblázatok:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.