Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Hasítanak a telt idomú pornósok, de ezt mintha maga az iparág is szégyellné

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.11 | 16:13

BBW, vagyis Big Beautiful Women. Annyit tesz: nagy, gyönyörű nők. A pornó egyik, egyre népszerűbb ágáról van szó, amely milliókat hoz a konyhára, ennek ellenére a mainstream szolgáltatók még mindig afféle mostohagyerekként kezelik. Mi is ez pontosan, és mit lehet tenni az elfogadás érdekében?

Courtney Trouble and I looking cute in @vice ? #VICE #motherboard

Jessie Sage (@curvaceous.sage) által megosztott bejegyzés,

Jessie Sage független performer a Vice magazinban ír arról, hogy gyakran kap üzeneteket rajongóktól, hogy „bármilyen zavarbaejtő is, de a hozzád hasonló kerekded idomú nőkhöz vonzódom”. Jesse már pontosan tudja: milliók vannak, akik a telt nőkért rajonganak, de többségük ezt soha nem merné nyíltan felvállalni. Egyszerűen cikinek érzik, hogy nem a fővonalas szépségideál hozza őket lázba.

Megoszlanak a vélemények arról is, hogy ki számít egyáltalán BBW-nek. A divatiparban mindenki plus size, aki 8-asnál nagyobb méretet hord, de e BBW kategóriához ezek a nők vékonykának számítanak, ott inkább 12-es konfekcióméret fölött van miről beszélni. Tegyük hozzá, nincs egyetértés abban sem, hogy miben kell nagynak lenniük ezeknek a gyönyörű nőknek: csípőben, mellben, fenékben vagy ezek mindegyikében? A jelenleg népszerű előadók körében széles a skála.

i love you ?

Taylor (@housewifeswag) által megosztott bejegyzés,

A 2018-as év BBW-je Taylor, alias housewifeswag volt a Manyvids és az XBIZ listája alapján. Ő maga úgy véli, a legjobb, ha a lányok maguk döntik el, minek hívják őket: BBW-nek, plus size csajnak, átlagos nőnek vagy éppen Big Breased Beautynak, azaz nagymellű szépségnek. Ő úgy véli, ha hozzá hasonló, erősebb testalkatú nőknek rengeteg lehetőségük van a szexiparban.

Kyra Kane a kezdetek kezdetén hárította a BBW-címkét: később aztán rájött, hogy ha a neve mellett ez a kifejezés is szerepel a kategóriák közt, lényegesen több pénzt kereshet. „Ha csak átlagos sovány csaj lennék semmivel sem emelkednék ki a kategóriából. BBW-ként viszont van egy egyre szélesebb réteg, akik külön az én típusomat keresik, így megvan az esélye, hogy egy lány pár év alatt a semmiből sztárrá nőjje ki magát” – mondja Kane.

Szó esik a BBW-kategória egyik alműfajáról: a feederism-ről, azaz az etetésről: ez annyit tesz, hogy a főszereplő többnyire egy nagytestű nő, aki óriási ételmennyiséget fogyaszt el a kamerák előtt, kifejezetten azért, hogy hízzon. Sokan a műfaj nagyjai közül viszolyogtak ettől a látványkajálástól, de közben kiderült: ez a kategória is sokat hoz a konyhára.

A probléma ugyanakkor az, hogy bármennyire is hasítanak a telt idomú nők, a nagy szolgáltatók még mindig amolyan járulékos kategóriaként, egyfajta mellékvágányként tekintenek rájuk: a Pornhubra és a Manyvids Magazine-ra egyaránt panaszkodnak a lányok, hogy milliókat visznek hozzájuk, a marketingből mégis szinte teljesen kimaradnak. Úgy tűnik tehát, hogy hiába a növekvő érdeklődés a BBW-k – és más fővonalas szépségideáltól eltérő nők – iránt, egyelőre még maguk a szolgáltatók is szégyellik, hogy ezek a kategóriák hasítanak.

Forrás: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.