Erotika

Az 5 leggyakoribb tévhit a biszex férfiakkal kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.22 | 16:48

A női biszexualitást valahogy jobban elfogadja a világ, mint amikor egy pasi „kétműszakos”. Íme, a leggyakoribb tévhitek.

Tévhit nr.1.: biszexuális férfi márpedig nem létezik

Nem bizony, valójában biztosan meleg, csak nem meri bevallani önmagának sem. Esetleg még fiatal, kamasz, változhatnak a dolgok, ez előbb-utóbb elmúlik. Pedig nem: léteznek biszex pasik, akik a férfiakhoz és a nőkhöz a is vonzódnak.

Tévhit nr.2.: egyszerűen csak szeretnek minden nap mással szexelni, és ez a fedősztorijuk

Nem feltétlenül. A tévhittel ellentétben ugyanis nem biszexuális ember poligám, van, aki minden nehézség nélkül, saját döntésből adódóan hűséges partneréhez. Aki történetesen lehet férfi, vagy épp nő is, ugyebár.

Tévhit nr.3.: nekik van a legtöbb nemi betegségük, fújjj

A biztonságos szex igényének a valóságban semmi köze nincs a szexuális orientációhoz, nemi betegsége heteró férfinak és nőnek is lehet. Az, hogy ragaszkodik-e az ember az óvszerhez, egyéni érettség, nem szexualitás függvénye.

Tévhit nr.4.: csak divatból csinálják, az emó trend tehet az egészről

Az emó kölykök időközben rég felnőttek, ideje végre új kifogást találni. Egyes szubkultúrák valóban előhozhatják az azonos nemű párok szerelmét, de az ilyesmi azért nem trend kérdése: függetlenül a trendtől, beszélünk-e erről vagy sem, maga a jelenség mindig létezett.

Tévhit nr.5.: kevésbé férfiasak, inkább nőies ficsúrok

Biztos ilyen karakter is akad közöttük, de ennél azért árnyaltabb a kép: nem minden biszexuális pasas szedi a szemöldökét, vannak, akik szőrös, medvés macsók vagy épp keményen gyúrnak. Sokfélék vagyunk.

Na, oszlanak kicsit a tévhitek?

Nyitókép: unsplash.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló