Erotika

A kollégád aki mosdóba ment, lehet, hogy éppen maszturbál

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.26 | 14:43

Nem egy kutatás bizonyította már, hogy a stressz levezetésének egyik legjobb módja az önkielégítés, a munka pedig elég stresszes tud lenni, szóval talán nem is annyira meglepő, hogy valaki láncdohányzás helyett inkább a mosdóba menekül egy kis önszeretgetésre.

Fotó: Pixabay / Pexels CC0

Ezek után sosem tudsz majd egyetlen kollégádra sem úgy nézni, ahogy eddig. A Time Out New York tanulmánya szerint a kollégáink átlagosan 39%-a szerzett már örömet saját magának a munkahelyén. A férfiak és a nők is vallottak erről, volt, aki azt is elárulta, hogy akadt olyan nap, amikor egymás után háromszor is elbújt egy kicsit az irodai vécében. Elég stresszes nap lehetett.

A University of Michigan kutatói szerint a maszturbálás nemcsak endorfinokat szabadít fel a szervezetben, hanem a stressz levezetésében is segít, valamint növelheti az önbizalmat is.

Ez is a megváltozott önkielégítési szokások miatt van, és ezek alapján talán nem is annyira elvetemült ötlet tartani egy kis szünetet a produktivitás nevében, bár ha nem sikerül a csúcsra jutni, az valószínűleg csak még több frusztrációt okoz majd.

És persze az önkielégítés világnapján, még jótékonykodhatsz is a munkahelyeden.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló