Erotika

Megvan a legnépszerűbb ok, ami miatt megcsalnak a pasik

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.07 | 12:13

A megcsalás az egyik legszörnyűbb formája a bizalommal való visszaélésnek. Nemcsak érzelmi következményekkel járhat, de több kutatás is bizonyította már, hogy akár fizikai fájdalmat is érezhet a megcsalt személy, ha rájön a történtekre.

Fotó: Pixabay / Pexels CC0

Nem szép dolog, ebben egyetértünk, de vajon mi motiválhatja a megcsalás folyamatát? Mi lehet az a kiváltó erő, amit már képtelen figyelmen kívül hagyni az ember és nem gondolva a következményekre, belevág valamibe, ami nagy valószínűséggel mindenkinek csak fájdalmat okoz majd? A Superdrug felmérése alapján fény derült arra, hogy mik azok az okok, amelyek megcsalásra késztetnek egy férfit. A lista elég meglepő, de valahol talán számíthattunk is az eredményre. Az első helyen álló indok hallatán nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk.

A kutatásban 2000 férfi vett részt, az eredmények pedig azt mutatták, hogy 40%-uk 1-2 alkalommal már félrelépett egy korábbi kapcsolatban, 60%-uk pedig valószínűleg megtenné, ha a házasságában nem stimmelne valami. Eléggé elszomorító.

De most kapaszkodj meg,

a legnyomósabb érv, ami a férfiakat a megcsalásra kényszeríti az az, ha összehozza őket a sors egy nagyon vonzó nővel.

Igen, tényleg. Bár a sorban következő indokok se sokkal szívderítőbbek.

  1. A másik személy nagyon vonzó.
  2. A másik személy ott volt, mikor szükségem volt valakire.
  3. A partneremmel nem szexelünk eleget.
  4. Unatkoztam.
  5. A partnerem már nem figyelt rám eléggé.

Ha nem kaptál még elég lehangoló információt a témával kapcsolatban, azt is eláruljuk, hogy a felmérésben résztvevő férfiak 32%-a egy barátjával csalta meg a partnerét, 19%-a egy bárban találkozott az egyéjszakás kalandjával, 57,3%-uk pedig sikeresen titokban tartotta az affért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló