Erotika

Ezért élik át sokan az orgazmust alvás közben

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.06 | 14:12

Nemcsak a férfiak ébredhetnek az éjszaka közepén igencsak kellemes álomra, no meg a vele járó orgazmusra; bizony, a nőkkel is előfordul – méghozzá sokkal gyakrabban, mint gondolnánk.

Az alvási ciklus REM fázisában ugyanis mindkét nem esetében felpörög a vérkeringés, és megtelnek a véredények. Egy kutatás is készült a témában, és kiderült, hogy a nők negyven százaléka ébredt már eszelős orgazmusra.

Ilyenkor ugyanis a vérbő csikló és vagina a legkisebb mozdulatra is stimulálódik, és REM fázisban, vagyis amikor álmodunk, a legtöbb ember igenis mocorog álmában. Ha pedig ilyenkor egy erotikus álom lepi meg a nőt, akkor nem csoda, hogy robban a gyönyör.

Sok nő egyébként álmában sokkal könnyebben jut el a csúcsra, mint ébren, sőt, olyan is akad, akinek a partnerével soha nem sikerül, viszont alvás közben, egyedül akár heti két alkalommal is. A nők számára ráadásul az is egy igen erős kiváltó ok, ha hason fekve alszanak el.

Hihetetlen, de vannak, akik számára kellemetlen az éjszaka rájuk törő orgazmus, így ha valaki el akarja kerülni a jelenséget, érdemes elalvás előtt lehetőleg nem a szexen gondolkodni vagy pornót nézni, de az elalvás előtti maszturbálás is csak olaj a tűzre…

Forrás: Napidoktor.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló