Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Nézzük meg a leghíresebb filmes mellmutogatásokat a topless világnap alkalmából!

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.26 | 06:46
  • trendindex: 2

Angelina Jolie-tól Halle Berry-ig, éljenek a keblek!

Bizony voltak idők, az internet előtt, amikor nem lehetett csak úgy egy-két kattintás alatt erotikus tartalomhoz jutni. Ilyenkor pedig ünnepnap volt, ha egy-egy női szereplőről valamelyik filmben lekerült a a melltartó. A filmvászon legemlékezetesebb mellmutogatásait gyűjtöttük most össze, és sok esetben pont a topless jelenet volt az, ami emlékezetessé tette az amúgy nem túl nagy durranás filmet.

Az 1995-ös Showgirls 4,6 ponton áll az IMDd-n, így utólag csak arra volt jó az egész film, hogy melleket mutogassanak benne. Már tényleg csak arra emlékszünk, hogy Elizabeth Berkley mellbimbói jégkockákkal és rúzzsal is kapcsolatba kerültek:

Demi Moore 1996-ban állítólag még kés alá is feküdt, hogy tökéletesek legyenek a mellei a Sztriptízre. Jó munkát végeztek rajta:

A Boogie Nights végülis a kaliforniai pornóiparról szól, úgyhogy elég nehéz lett volna meztelen jelenetek nélkül megcsinálni. És ahogy Heather Graham kibújik ebből a ruhából, azt tanítani kellene:

Angelina Jolie 1998-ban a befutás küszöbén állt, nem állítjuk, de nem is tiltakoznánk azon kijelentés ellen, hogy a Kifutó a semmibe című filmben előadott meztelenkedés volt végül az, ami berúgta a karrierjét. Azóta se nagyon láttuk vetkőzni, talán nincs is a Földön annyi pénz, amiért újra ledobná a textilt:

Az Amerikai pite 1999-ben tinik millióinak szexuális fejlődését indította meg az úton, vagy éppen rekesztette meg örökre, mindenesetre a vígjáték legszexibb része egészen biztosan az volt, amikor Shannon Elizabeth végre levette a melltartóját. Fiúk millióinak retinájába égett bele ez a képsor:

Valószínűleg senki sem gondolta komolyan, hogy egy ilyen válogatás elkészülhet Monica Belucci nélkül. Itt éppen 2000-ben, a Malénában. Istennő:

A 2001-es Kardhal egy elég jó kis akciófilm, de Halle Berry szexi kisugárzása is kellett hozzá, hogy ekkora kedvenc legyen. A színésznő utána is vetkőzött még párszor, ennél durvább jelenetekben is:

Ezzel kívánunk mindenkinek boldog topless világnapot!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló