Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ha orgazmust akarsz, ilyen pasit keress

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.03 | 16:09

Hiánypótló tanulmány, még Tinderezéshez is jól jöhet!

A puding próbája az evés – így van ez a szex esetében is. Lehet számodra őrjítően vonzó egy férfi, az ágyban nyújtott teljesítménye viszont okozhat csalódást. Jó volna valamit előre tudni, mire számíthatsz tőle a legintimebb pillanatokban.

via GIPHY

Egy ilyen, hőn áhított eredménnyel ált elő nemrégiben egy kutatás, melyből körvonalazódik, milyen típusú férfitól számíthatnak a nők a leginkább orgazmusra.  Lehet, hogy nem teljesen találkozik az előzetes elképzeléseddel az, ami most következik, de tanácsoljuk, hogy a következő Tinderes mustrán esetleg vedd ezt is be a számításba.

Mi az, hogy ilyen típusú férfi?

Először is tisztázzuk, mit értünk típusokon: egy művészi vénájú, andalító versíró volna az ideális orgazmusszerző, vagy egy anatómiailag jóval pontosabb ismereteket felmutató sportoló? Esetleg egy üzletember, aki kellően sikerorientált? Szerinted ki a befutó?

Egyik sem! Ugyanis nem tesz hozzá az illető teljesítményéhez az, hogy edzettek az izmai, vagy hogy mennyire romantikus, illetve célratörő. A vidám fú lesz az!

via GIPHY

És ez nem vicc. Akinek jó a humora, az képes a nőt leginkább a csúcsra juttatni. Ha meg tud nevettetni, akkor talán be is képes lopni magát a szívedbe. Onnan már nincs messze a többi testrészed sem.

De miért?

A nőkhöz a kulcs a rekeszizmuk: legalábbis az a 103 hölgy ezt állította, akik részt vettek a szexuális életüket behatóan érintő teszt kitöltésében. Apró, intim részletekre is kiterjedt a kérdéssor: hogy milyen gyakorisággal élvez el az illető, és milyen karakterű férfi jóvoltából. És nem a kockahasak jártak az élen, ha kielégülésről volt szó, hanem a jópofa fiúk.

Jól nézünk ki

Azért, tegyük a kezünket a szívünkre – nem származik hátránya abból a vicces partnernek, ha külsőleg is rendelkezik némi vonzerővel. Bizony, fokozott eséllyel indulnak neki az aktusnak a jóképű, jó humorú srácok. Illetve a férfi jövedelme, önbizalma és ábrázata is nyomott valamennyit a latban, a közösülés során kiváltott orgazmusok esetében.

via GIPHY

Szóval ha valaki poénos, jóképű és mondjuk gazdag és sikeres is, akkor elélveznek tőle a nők? Hogy esélyt kapjanak az anyagi és testi javakkal kevésbé megáldott férfitársak is, legyenek kedvesek és csiszolják a humorérzéküket. Megéri, ugyanis

gyakrabban hajlandók a nők ágyba bújni

egy vidám partner kedvéért, ráadásul sokkan intenzívebb gyönyört is élnek át általuk, mint a más típusú férfiak oldalán.

Mi kell a nőnek?

Humor, melegség, hűség és jó illat – ha nagy élvezetet szeretnél adni és kapni. A kreatív, szeretetteljes és finom dezodort kipárologtató pasik a leginkább bejáratosak a gyönyörök világába.

via GIPHY

Ha humoros vagy, akkor szexi is vagy!

Sokszor felülírja a nőknél a nem túl kedvező benyomást, ami a férfi külseje kapcsán kialakul, ha egy-egy poén elcsattan. A humor ugyanis az intelligencia megnyilvánulása is, amellett, hogy az illető kellő önbecsüléséről is szól.

via GIPHY

A nevetés pedig stresszoldó, és ez egy hosszú távú kapcsolatnál garancia az egészség megőrzésére. A felszabaduló endorfin pedig élményt ad az agynak, amit újra és újra kiváltanál, a Guff.com szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.