Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

7 dolog, amit biztosan nem tudtál a pornósztár Dani Danielsről

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.12 | 06:46

Daniels az egyik legismertebb díjnyertes pornószínésznő, de ő sem az, aminek látszik: íme 7 fontos dolog, amit tudni lehet róla.

Ő az egyike a legmagasabban rangsorolt pornósztárnak a Pornhub oldalán – a videóit több, mint 250 millióan nézték meg. Azt talán kevesen tudják, hogy a 27 éves színésznő milyen sokoldalú: a Daily Dot összeszedte 7 pontban, amit még te sem tudtál róla.

Egészen 2012-ig nem szexelt kamera előtt férfiakkal

Dani Daniels azután kezdte meg pornó karrierjét, miután kirúgták a művészeti suliból, és sztriptíz bárokban kezdett dolgozni. Los Angelesbe utazott, és leszerződött az OCModeling ügynökséghez, és elkezdett pornófilmekben szerepelni. Kezdetben főleg nőkkel vállalt jeleneteket, és csak 2012-től szexelt férfiakkal a kamerák előtt. Daniels nagyon nyitott szexuálisan: szereti a biszex  és a leszbi filmeket, és egy interjúban elmondta, hogy nagyon szereti a magabiztos, önbizalommal teli nőket.

Tomorrow night —-> @lildarlingsokc @dejavuokc #Okc #oklahoma

Dani Daniels (@akadanidaniels) által megosztott bejegyzés,

Kira Lee néven még mindig aktívan fest 

Annak ellenére, hogy kirúgták a művészeti iskolából, továbbra is aktív festőként, méghozzá Kira Lee művésznéven. Többnyire zenészek, zenekarok és albumok inspirálják a festményeit, a képeiért a művész alteregójának szánt Instagram-oldalt érdemes felkeresni.

Link in bio!! ?

Kira Lee (@kiraleeart) által megosztott bejegyzés,

Két anyával nőtt fel

A saját honlapjának adott interjúban elárulta, hogy boldog, de egyáltalán nem átlagos gyermekkora volt, hiszen két anya nevelte fel őt. Azt is elmondta, hogy az édesanyja nagyon büszke rá és a karrierjére.

Az emberek gyakran kérdezik, hogy és a mamád támogatja azt, amit csinálsz? Ilyenkor mindig azt mondom, hogy persze, hiszen amíg biztonságban vagyok és boldognak érzem magam a munkámban, addig őt egyáltalán nem zavarja, hogy pornózok.

Tavaly elkezdett repülni tanulni

Daniels rajong a repülésért, ezért 2016-ban elment repülőgépvezetést tanulni. Szeretné befejezni a tanfolyamot, és minden vágya, hogy megszerezze a magánrepülőgép vezetéshez szükséges jogosítványt.

Mielőtt elkezdett dolgozni a szakmában, soha nem nézett pornót

Sőt, egy interjúban elmondta, hogy még most sem néz felnőtt filmeket. A saját jeleneteit sem nézi, és most jön a meglepő fordulat: még maszturbálni sem szokott ezekre a filmekre! Egy másik interjúban azért elárulta, hogy néha meg szokta nézni a saját filmjeit, de csak azokat a részeket, amiben nincs szex, hogy visszanézze a saját színészi képességeit.

The face I make after I motorboat a great pair of tits! See you tonight at @hustlerbaltimore !!!

Dani Daniels (@akadanidaniels) által megosztott bejegyzés,


Hónapok után jelentette csak be az eljegyzését

Egy szíciliai származású PR-os, bizonyos Vic Cipolla újév napján jegyezte el a 27 éves nőt, aki csak két hónappal később osztotta meg a rajongóival és a követőivel ezt a tényt. Daniels attól félt, hogy árt a népszerűségének, ha kiderül, hogy eljegyezték. Ehhez képest idén várható az esküvő is.

To all of you who supported our relationship and saw the love we have for each other… thank you and we will see you at the wedding in a couple months. You have been amazing friends and family and we love you all.  And to all of you who gave us shit, said we wouldn’t last past a year, tried to sabotage us, threw shade at our age difference, made nasty comments about carreers, thought it was about money, accused us of using each other…. it’s now one year and a day later and we cordially invite you all to go Fuck Yourself. This has been the best year of my life.  One year later and we are more in love, more committed to each other, stronger than ever and both looking forward to our wedding! And now we will always have Paris!  I love you @akadanidaniels @kiraleeart  #SoonToBeWed #LiveLoveLaugh #K

Vic (@evilgeniusvic) által megosztott bejegyzés,

A kutyájának, Darwinnak külön Twitter-oldala van

Igaz, a kutyus 2015 novembere óta nem posztolt semmit. De azért aranyos.

 

Nyitókép: Ethan Miller /Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.