Erotika

Amerikában nem megy ki az autós szex a divatból

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.19 | 09:31

Az amerikai egyetemisták egyik kedvelt szexhelyszíne az autó, legalábbis egy felmérés nemrég publikált eredményei ezt mutatják. Ráadásul nem is csak egyparkolásos kalandok történnek a hátsó üléseken.

Nem csak a hátsó ülésen szexelnek az amerikai egyetemisták, ha az autóban támad kedvük egymásnak esni – ez az egyik legfontosabb tanulsága annak a felmérésnek, amit egy meg nem nevezett középnyugati egyetemen végeztek kutatók. 195 férfit és 511 nőt kérdeztek meg, a csoport átlagéletkora 19,8 év volt. A férfiak 61 százaléka mondta azt, hogy szexelt már autóban, a nők 59,5 százalékának volt ilyen kalandja. A hátsó ülést a szexelők összességének 63 százaléka használta, a többiek máshogy oldották meg a dolgot.

A fiúk és a lányok között 422-en voltak, akik azt állították, hogy szüzességüket is egy kocsiban vesztették el. Érdekes, hogy az autós szex nem feltétlenül az egyparkolásos kalandokról szól: 56,9 százalék mondta azt, hogy állandó partnerével esett egymásnak az autóban.

couple-in-love-1310968-1600x2400
Nem mindenki a hátsó ülést választja – Fotó: Freeimages.com

Szex alatt legtöbbször valódi szexet kell érteni: 84,6 százalék vallotta be, hogy behatolással járó aktusban vett részt, 57,5 százalék csak simogatta egymást kocsiban. A szexelők 58,2 százaléka használt óvszert.

Az autós szexben részt vevő férfiak 2,5 százaléka, a nők 4,3 százaléka mondta azt, hogy nem igazán érezte jól magát a történések közepette, és az egészet inkább a másik fél kényszerítette ki.

A tanulmány szerzői azt is megjegyezték, hogy a téma további kutatásokat igényel.

(Forrás: US National Library of Medicine)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló