Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

5 indok, amiért a sexting jót tesz neked

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.08 | 15:35

Beszélhetnénk pár mondatban az Y generáció párkeresési szokásairól? De úgy őszintén. Nézzük mit gondol rólunk az idősebb korosztály. A legtöbbjük szerint a randiappok, mint például a jó öreg Tinder csak arra jó, hogy az önelégült nárcisztikus nemzedékünk egyáltalán képes legyen bármiféle kommunikációra.

Fotó: Pixabay / ValeriyaBoltneva CC0

Az őszinte kötődést tényleg nehéz megtalálni a mai világban, de ez még nem jelenti azt, hogy a futó kapcsolataid miatt felelőtlen és önző lennél. Sőt, az sem megbocsáthatatlan bűn, ha a kiszemeltednek tizennyolckarikás fotókat, vagy videókat küldesz magadról. Mindez még jót is tehet a szexualitásodnak és a többnyire nemlétező önbizalmadnak, persze akkor, ha a megfelelő emberrel csinálod, aki nem él vissza a helyzettel.

Összeszedtünk öt elég nyomós indokot arra, hogy miért is lehet rád jó hatással a sexting.

1. A sextingtől javul az íráskészséged

Már hogy ne javulna, mikor saját magadnak kell megírnod egy komplett erotikus fikciót, lehetőleg még mielőtt eljutsz az orgazmusig. Kicsit mintha egy szerepjátékba keverednél, úgy csavarhatod a történet fonalát, ahogy kedved szottyan, annyi időt szentelhetsz rá, amennyit nem sajnálsz és még a főszerepet is te alakíthatod. Mondanunk se kell ugye, hogy az expozíció rész kiemelten fontos, sőt, ezen áll vagy bukik a sexting sikere. A cselekmény előkészítése, a szereplők részletes bemutatása, melyben az író megismerteti olvasóját a kiinduló helyzettel. Ismerős, ugye? Ki gondolta volna irodalomórán, hogy ez valaha hasznos infó lesz.

2. Segít abban, hogy felizgulj

Sexting közben nem igazán tudhatod, hogy a partnered éppen hogy reagál arra, amit írsz neki. Ez ne nagyon vegye el a kedved a dologtól, mert ha belegondolsz, így sokkal jobban fókuszálhatsz arra, hogy neked jó legyen, ami szex közben talán nem ennyire magától értetődő. Ez persze nem egészen olyan, mintha egyedül kényeztetnéd magad, hiszen a mobil másik végén is csücsül egy illető, nem vagy egyedül.

Az intimitás tehát ebben a formában is megosztott, még akkor is, ha fizikailag nem érintkeztek.

Közelebb hoz a partneredhez, inspirációt szerezhettek arról, hogy mit is kíván a másik és a legközelebbi találkozás garantáltan sokkal hevesebb lesz. Kifizetődő a sok irkálás és fotóküldözgetés, hiszen olyan, akár egy befejezetlen előjáték.

3. Tulajdonképpen olyan, mintha az agyad szexelne

Ez a fajta kommunikáció nagyon szépen illusztrálja, hogy igazából nem kizárólag egy ember fizikai valójához, mint inkább elméjéhez, lelkéhez vagy személyéhez vonzódunk. Valljuk be, a sexting is csak akkor működik, ha mindkét fél elkötelezetten szerepet vállal benne, ez pedig legtöbbször tényleg csak akkor lehetséges, ha kialakult már valamiféle kötődés.

Pontosan ezért érzed magad annyira jól közben, hiszen olyan, mintha a vonzerőd legalább tízszeres nagyításban hálózná be a partneredet, ugyanígy fordítva.

4. Kockázatok nélkül fedezheted fel a vágyaidat

A sexting remek módja annak, hogy kikapcsolj és hagyd szabadon garázdálkodni a fantáziádat, teljesen mindegy, éppen hol tartózkodsz. Sőt, annál izgalmasabb is lehet, ha éppen publikus helyen vagy, de ez csak az egyik szcenárió a sok közül, amit megvalósíthatsz közben anélkül, hogy rizikósnak éreznéd a helyzetet és megfutamodj.

A tényleges, fizikai érzés előtt kipróbálhatja az elméd az érzést, legyen szó bármiről.

Olyan, mintha csak belekóstolnál, így rögtön eldöntheted, hogy neked való-e az adott játék. Persze az mindenképp komoly egyeztetést igényel, hogy mire vagy hajlandó írásban és mi az, amit valóban kipróbálnál személyesen is. A félreértések elkerülése végett ne felejtsd el ezt a kérdést megvitatni a partnereddel.

 

5. Bármikor kiszállhatsz

Elég egyszerű kiszállni egy kényelmetlenné váló beszélgetésből: mondjuk egyszerűen nem válaszolsz. Hát nem a legszebb módja, de megteheted, elég később is elnézést kérned érte. Ha valami nem szimpatikus, inkább közöld az illetővel, ha pedig közben más dolgod akad és nem tudsz a telefonodba bújva enyelegni, akkor is kérj bocsánatot, mielőtt lógva hagyod a partnered. Ha téged ráznak le, akkor se ess pánikba, egyedül még mindig befejezheted a történetet, amibe már annyira beleélted magad.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló