Erotika

A pornó királya megmenti a rövid videók ősanyját

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.29 | 19:16

A Twitter halálra ítélte a Vine-t, mert túl erős a konkurencia. Szerencsére érkezett egy vételi ajánlat, nem is akárhonnan: a legnagyobb pornóoldal tulajdonosai gondolják úgy, hogy van jövő a hat másodperces videókban is.

pornhub
Nyilván senki nem néz pornót – a PornHub egyik reklámjának részlete

Váratlan helyről érkezett megmentő a bezárásra ítélt Vine-hoz. A világ legnagyobb pornóoldalát üzemeltető PornHub jelentkezett be a rövid netes videók nagy úttörőjére. Úgy vélik, újra fel tudnák futtatni az oldalt, és megmentenének a törléstől több millió, hat másodperces videót, amik korábban olyan sikeresen vetették vissza az irodákban a munkakedvet.

Pénteken jelentették be, hogy egy hónapon belül leáll a Vine. Hiába utánozta őket mindenki – a Coub és a Snapchat, vagy az Instagram videói is ebből az ötletből születtek – tulajdonos, a Twitter úgy döntött, hogy nem tudják felvenni a versenyt a riválisokkal (főleg a Facebook tulajdonában lévő Instagrammal), így bezár a bazár.

A PornHub vezetése viszont tudhat valamit. Úgy számolnak, hogy – főleg a Tumblr miatt – egyre népszerűbbek a pornó GIF-ek, csakhogy fennáll a veszélye, hogy a tulajdonos Yahoo! Letiltja az ezeket megosztó mikroblogokat. A Vine pedig lényegében nem más, mint egy gif, csak hanggal. Ha ez kell a népnek, a PornHub megadja nekik!

A PornHub amúgy már egy ideje dolgozik azon, hogy a megtűrt kategóriából átkerüljön a mainstreambe. Nyilván senki nem néz pornót, mi is csak az újságban olvastuk, hogy már nemcsak szexuális termékeket reklámoznak ott, vagy épp ott lehetett először meghallgatni Kanye West új albumát.Ö

(forrás: CNET.com)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló