Uncategorized

nuus.hu: hogy azt kapd, ami igazán érdekel

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.01 | 11:18

A nuus.hu személyre szabott tartalmat kínál neked, hogy egyszerűen, minél kényelmesebben kaphasd meg azokat a tartalmakat, amik téged érdekelnek. Mostantól már mindez elérhető chatboton keresztül is.

A nuus.hu egy olyan weboldal, ami regisztráció után csak azokat a témákat jeleníti meg a saját főoldaladon, amelyek téged igazán érdekelnek. Mindezt úgy éri el, hogy a regisztrációd során bejelölheted a téged érdeklő kategóriákat, (legalább ötöt), és ezután a saját, személyre szabott nuus.hu főoldaladon azok a tartalmak láthatóak, amelyek téged érdekelnek.

Ezen kívül a nuus.hu oldalán egy algoritmus is segít abban, hogy feljegyzi, milyen témájú cikkre kattintasz, és ezek alapján finomítja számodra a megjelenő hírek kiajánlását. A nuuson ezzel a témák kiválasztása mellett, a saját hírfogyasztási szokásaidhoz is alkalmazkodik a főoldalad tartalma.

Itt a nuus chatbot

A nuus tehát személyre szabott tartalmat kínál neked, és ezt most akár a Facebookról is, böngészés nélkül a Messenger chatprogramban elérheted. A friss híreket, chat bejegyzésként küldjük el neked, hogy ne maradj le, mindig értesülj a nuus híreiről. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, akár a chatboton keresztül is.

A nuus chatbot működése

Amennyiben feliratkozol a nuus chatbotjára, a Facebook Messengeren a barátaid üzenetei mellett, egy chat ablakban a nuus hírei is jelentkeznek. A chabot mögött egy kommunikáló robot áll, vele csetelhetsz. Ha érdekel valami, beírhatod a chatbe, és a robot listázza azokat a cikkeket, amik a beírt szavakhoz kapcsolódnak.

Feliratkozás

Pontosabb és hasznosabb, ha a bal oldalon alul látható ún. hamburger menübe kattintva a Feliratkozások menüponra kattintva kiválaszthatod a téged leginkább érdeklő témákat, így ezeket kapod majd üzenetként.

Regisztráció

A legpontosabban akkor kapod a híreket, ha a chatbot menüjében kattintasz a Regisztráció menüpontra. Ekkor a nuus.hu-ra regisztrálhatsz, így innentől a nuus algoritmusa is segít abban, hogy tényleg csak a téged érdeklő cikkeket és információkat kapd meg a chatboton. Egyszóval javasoljuk, hogy mielőbb regisztrálj 🙂

Keresés

Keresni ugyanúgy tudsz, mint ahogy csetelni. A beíró mezőbe írd be azokat a szavakat, amikről szeretnél hírt, cikket látni. A chatbot válaszolni fog, és feldobja neked, hogy mit érdemes elolvasni a keresett szó kapcsán.

Segítség

Ha a bal oldalt alul lévő menüben a Segítség menüpontra kattintasz, pont ez az oldal tölt be. Amennyiben kérdésed lenne, vagy nem kaptál választ a fenti szövegből valamire, kérdezz bátran, a leveled a [email protected] e-mail címre várjuk.

Köszönjük, hogy itt jártál, és csatlakoztál

a nuus.hu csapata


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.