Uncategorized

Dolly aggódik: a kutyás botrány után teljesen felszívódott a menedzsere

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.25 | 16:48

Senki se tudja, hol van Rita, akinek otthonában Dolly nevén lévő kutyák tengődtek borzalmas kínok között.

Fotó: TV2

A hazai közvéleményt annak idején mélyen megrázta a hír, miszerint Dolly menedzserének és testi-lelki jóbarátjának gyöngyösi házában borzalmas körülmények között tartott kutyák ügyében nyomoz a rendőrség. Az ügy hatalmas visszhangot váltott ki, és az énekesnő menedzsere azonban azóta nyomtalanul eltűnt.

A botrányt az Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány robbantotta ki, amely körülbelül 25 állatot mentett ki a helyszínről. A kutyák olyan körülmények között éltek, ahol elhullott állattetemek és hatalmas szemétkupacok vették körül őket. Egyes állatokon nyílt sebek és daganatok is láthatóak voltak, ami arra utalt, hogy hosszú ideje elhanyagolták őket.

Az eset robbanása idején a nyilvánosságban Dollyt is megkereste a rendőrség, de az énekesnő budapesti otthonában nem találtak gyanús tevékenységet. Dolly az RTL-nek adott interjújában kifejtette, hogy tisztában volt a kollégája állattartó szenvedélyével, de nem sejtette, hogy ilyen borzalmas körülmények között tartja a kutyákat. A mentés után az énekesnőnek több fellépését is le kellett mondania, mivel állatvédők támadták.

Az állatkínzás miatt indult eljárás az ügyben, azonban a nyomozásról hosszú ideje nem érkeztek hírek. A Story magazin próbálta kideríteni a menedzser sorsát, de eredménytelenül jártak. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság közölte, hogy az ügyet továbbra is büntetőeljárás keretében vizsgálják, és a részletekről nem adhatnak tájékoztatást a nyomozás befejezéséig.

A lap a menedzsert is megpróbálta megkeresni, és ellátogatott a házához, de P. Rita nyomát sem találták. A Story munkatársai egy szomszédhoz fordultak, aki elmondta, hogy az ügyvédje nemrég kopogtatott nála, és mindenki kereste az elmúlt időszakban. A szomszéd kijelentette, hogy hónapok óta nem látta Ritát, és ha látná, sem köszönné meg azokat a szavakat, amiket hozzávágna a történtek fényében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.