Uncategorized

Károly egy p.cs – Undorítónak nevezete a koronázást a világ egyik legismertebb rádiósa

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.10 | 08:18

A rádiós műsorvezető szerint az egész koronázás undorító volt és drága.

Howard Allan Stern egy amerikai rádiós és televíziós személyiség, humorista és író. Stern számos iparági díjat nyert, és ő az első, akinek egyszerre volt első számú reggeli műsora New Yorkban és Los Angelesben.

Ő lett a legtöbb bírságot kapott rádiós műsorvezető, amikor a Szövetségi Kommunikációs Bizottság összesen 2,5 millió dolláros pénzbüntetést szabott ki az állomások tulajdonosaira az általa illetlennek ítélt tartalmak miatt. Stern az egyik legjobban fizetett rádiós személyiség lett, miután 2004-ben ötéves szerződést kötött a Siriusszal 500 millió dollár értékben.

Angliának össze kell szednie magát. Megértem, hogy ez pörgeti a turizmust, de Jézus Krisztus

– fakadt ki Howard Stern rádiós műsorvezető III. Károly megkoronázásáról a Foxnews szerint.

Először is, Károly herceg egy pöcs. Másodszor, az emberek úgy viselkedtek az egész ceremónia alatt, mintha ez a kibaszott fickó elment volna a háborúba, aztán megverte volna az összes többi embert

– hangzott el a The Howard Stern Show-ban.ú

Megmondom, miért undorító: Anglia gazdasági válsággal küzd és egy vagyont költöttek erre a koronázásra. És akkor látod azt a pompát és a körítés

– tette hozzá Stern aki 1992 óta “az összes média királyaként” emlegeti magát a rádión kívüli sikerei miatt. Számos késő esti tévéműsor, fizetős esemény és házi videó házigazdája és producere volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.