Uncategorized

Károly egy p.cs – Undorítónak nevezete a koronázást a világ egyik legismertebb rádiósa

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.10 | 08:18

A rádiós műsorvezető szerint az egész koronázás undorító volt és drága.

Howard Allan Stern egy amerikai rádiós és televíziós személyiség, humorista és író. Stern számos iparági díjat nyert, és ő az első, akinek egyszerre volt első számú reggeli műsora New Yorkban és Los Angelesben.

Ő lett a legtöbb bírságot kapott rádiós műsorvezető, amikor a Szövetségi Kommunikációs Bizottság összesen 2,5 millió dolláros pénzbüntetést szabott ki az állomások tulajdonosaira az általa illetlennek ítélt tartalmak miatt. Stern az egyik legjobban fizetett rádiós személyiség lett, miután 2004-ben ötéves szerződést kötött a Siriusszal 500 millió dollár értékben.

Angliának össze kell szednie magát. Megértem, hogy ez pörgeti a turizmust, de Jézus Krisztus

– fakadt ki Howard Stern rádiós műsorvezető III. Károly megkoronázásáról a Foxnews szerint.

Először is, Károly herceg egy pöcs. Másodszor, az emberek úgy viselkedtek az egész ceremónia alatt, mintha ez a kibaszott fickó elment volna a háborúba, aztán megverte volna az összes többi embert

– hangzott el a The Howard Stern Show-ban.ú

Megmondom, miért undorító: Anglia gazdasági válsággal küzd és egy vagyont költöttek erre a koronázásra. És akkor látod azt a pompát és a körítés

– tette hozzá Stern aki 1992 óta “az összes média királyaként” emlegeti magát a rádión kívüli sikerei miatt. Számos késő esti tévéműsor, fizetős esemény és házi videó házigazdája és producere volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló