Üzlet

Emodzsikból gazdagodna meg egy startup Latin-Amerikában

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.18 | 16:55

Ezt a céget csak azért nem merjük hülyeségnek hívni, mert minden esélye megvan annak, hogy milliókat fognak keresni a hülye ötletükkel.

Irigykedős vagy-e, kedves olvasó? Ha igen, akkor most kivételesen tovább se olvass, inkább igyál meg egy kávét, az is jobbat tesz a vérnyomásnak.

Y9Lag

Magunk maradtunk? A hír a következő: a Beek nevű Latin-Amerikára célzó startup arra gyűjt most pénzt, hogy egy emodzsikkal működő termékértékelő platformot hozzon létre. Olyat, mint amilyen minden webáruházban van, ahol lehet véleményt írni a termékekről. De szöveg helyett pár pixeles hangulatjelek lesznek.

Abban igaza van a 250 ezer felhasználót már magához édesgető szolgáltatásnak, hogy az egytől öt csillagig terjedő értékelésnek nem sok értelme van a könyvek esetében. Nem derül ki, hogy mitől három csillagos egy könyv. Ezzel szemben egy emodzsival már át lehet adni ezt.

b79c4dff4da940d46758ab45a46e4f30

És hogy mi a terv? Az oldal alapítója szerint az Amazon nem túl népszerű Latin-Amerikában. Fel lehet építeni tehát egy olyan kereskedőházat, amelynek nem kell versenyeznie az Amazonnal.

Forrás: StartupRadar.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Elhunyt Zámbó Jimmy édesanyja
  • szerző:nuus
  • 2022. 11. 30.