Üzlet

A Poundland meglépi a Twin Peaks és a Toblerone kombóját

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.24 | 12:51

A brit „százforintos” üzletlánc bravúrosan koppintotta le mindkét brandet. Így édes az előre menekülés a Brexit miatt kialakult helyzetből.

Új édességgel bővül jövő héttől Anglia népszerű, pénztárca kímélő bolthálózata, melyről a Telegaph  számol be. Az 1 fontba (350 Ft) kerülő csokoládé szelet megszólalásig emlékeztet a Toblerone termékére. Ez utóbbi gyártója, a Mondelez International, aki egyébként a Cadbury márka előállítója is, erős kritikákat kapott, amikor ritkította a csoki csúcsait. Tagadták, hogy az alapanyag spórolásának az oka a Brexit volna.

In case you’ve missed it, here’s a look at our new chocolate as seen on ITV just now! Looks tasty, right? #poundland

A post shared by Poundland Official (@poundland_uk) on

Erre a vonatra szállt fel a Poundand, aki nemsokára saját verzióval áll elő: a Twin Peaks fantázianevet viselő termék július elején fog forgalomba kerülni, és ikercsúcsai lesznek. A kereskedelmi igazgató, Barry Williams így indokolta az új finomság bevezetését:

A vásárlóink figyelmét nem kerülte el a kedvezőtlen változás, és ez a legutóbbi karácsonyi eladásokban is jelentkezett. Ezért készítettük el az egyfontos verzióját a korábbi kedvencnek. Ideális méretben és ízvilággal, ahol minden csúcs a helyén van.

Nem David Lynch újraindult sorozata volt a fő inspiráció a Birminghamben gyártandó új csokihoz, hanem a shropshire-i Wrekin Hill dupla csúcsa.

A Mondelez cég egyelőre nem kommentálta a konkurencia lépését.

Annak idején, mikor saját terméküket átalakították, azt közölték Facebookon, hogy aközött kellett választaniuk, hogy a formát vagy az árat módosítsák.

 

A fotók láttán érdemes angliai ismerőseinkkel hozatni az új nyalánkságból:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.