Üzlet

Használt barátnő eladó! – avagy a legfurcsább aukciók az eBay-en

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.11 | 07:43

Habár tilos embereket és emberi szerveket árulni az oldalon, az emberek mégis próbálkoznak.

Kép: 123rf

Egy londoni férfi tette fel a barátnőjét, amiért Kelly rácsapott a fenekére egy lovaglópálcával. A leírás szerint Kelly tiszta, de közelről azért látszik, hogy használták, és semmi komolyabb sérülése sincs. Mielőtt levették volna a hirdetést, a legnagyobb licit 119 ezer dollár volt. Dale Leeks azt mondta, hiányzott volna neki Kelly, de szívesen sírt volna a Ferrarijában.

2009-ben egy tíz éves kislány feltette a nagyanyját, amiért panaszkodott a viselkedésre. Épp a laptop előtt ült, gondolta, úgy a legkönnyebb megszabadulni a 61 éves nagyitól, ha eladja az eBay-en. Ez egyébként 27 ezer dollárért sikerült is volna.

A vesetranszplantáció ma már nem akkora ügy, miért ne lehetne eladni az eBay-en? Gondolhatta az, aki feltette az egyik veséjét az oldalra. A leírásban az állt, hogy a vevő kiválaszthatja, melyik veséjét szeretné, viszont a vételáron felül ő fizeti az orvost is. Ez nem tántorította el a licitálókat, közel hatmillió dollárért kelt volna el a vese, ha az eBay engedné a szervkereskedelmet.

Michael Jackson alsógatyája

Egy Calvin Klein darabról van szó, ami elvileg rendőrségi bizonyíték volt 2003-ban, amikor is Jacksont molesztálással vádolták. Öt évvel később került fel az eBay-re egymillió dollárért.

Egy 22 éves lány a szüzességét próbálta elboltolni, hogy befejezhesse az egyetemi tanulmányait, még 2008-ban. Mondjuk ez annyira nem új.

A 9 legfurcsább dolog, amit valaha szexre akartak cserélni

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló