Üzlet

Használt barátnő eladó! – avagy a legfurcsább aukciók az eBay-en

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.11 | 07:43

Habár tilos embereket és emberi szerveket árulni az oldalon, az emberek mégis próbálkoznak.

Kép: 123rf

Egy londoni férfi tette fel a barátnőjét, amiért Kelly rácsapott a fenekére egy lovaglópálcával. A leírás szerint Kelly tiszta, de közelről azért látszik, hogy használták, és semmi komolyabb sérülése sincs. Mielőtt levették volna a hirdetést, a legnagyobb licit 119 ezer dollár volt. Dale Leeks azt mondta, hiányzott volna neki Kelly, de szívesen sírt volna a Ferrarijában.

2009-ben egy tíz éves kislány feltette a nagyanyját, amiért panaszkodott a viselkedésre. Épp a laptop előtt ült, gondolta, úgy a legkönnyebb megszabadulni a 61 éves nagyitól, ha eladja az eBay-en. Ez egyébként 27 ezer dollárért sikerült is volna.

A vesetranszplantáció ma már nem akkora ügy, miért ne lehetne eladni az eBay-en? Gondolhatta az, aki feltette az egyik veséjét az oldalra. A leírásban az állt, hogy a vevő kiválaszthatja, melyik veséjét szeretné, viszont a vételáron felül ő fizeti az orvost is. Ez nem tántorította el a licitálókat, közel hatmillió dollárért kelt volna el a vese, ha az eBay engedné a szervkereskedelmet.

Michael Jackson alsógatyája

Egy Calvin Klein darabról van szó, ami elvileg rendőrségi bizonyíték volt 2003-ban, amikor is Jacksont molesztálással vádolták. Öt évvel később került fel az eBay-re egymillió dollárért.

Egy 22 éves lány a szüzességét próbálta elboltolni, hogy befejezhesse az egyetemi tanulmányait, még 2008-ban. Mondjuk ez annyira nem új.

A 9 legfurcsább dolog, amit valaha szexre akartak cserélni


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.