Üzlet

Elon Musk rendkívül unalmas sapkákat árul, és rengeteget keres vele

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 15:33

Elon Musk alagút ásó vállalata, a The Boring Company lógójával van ellátva az a sapka, amikből 50.000 darab készült, és darabját 20 dollárért adják. Egy kis matekozás után ki is jön a hatalmas összeg.

boringcompany.com

Egészen pontosan 1 millió dollár lesz a befolyó összeg, ahogy sikerül eladni az összes sapkát. Elon Musk tweetje alapján már nincsenek is olyan messze attól, hogy elfogyjon az összes.

A tweetben Musk leírta, hogy 50 ezer darabot készítettek, egy kommentelő gyorsan ki is számolta, hogy így mennyi lesz a végösszeg. Elon Musk erre viccelődve válaszolt, hogy

lebuktunk, de minden ötezredik megrendelő kap egy aláírást a futártól.

A The Boring Company az a vállalat, ami alagutak fúrásával foglalkozik, itt írtunk róla bővebben. Röviden annyit kell tudni róla, hogy Elon Musk a földalatti közlekedésben látja a jövőt, ugyanis bármennyi alagutat lehet fúrni, egymás alá-fölé, akár több rétegben is. Így néhány alagút megoldaná a forgalmi dugókat. Elon Musk nemrég tweetelte, hogy Chicagóban is szívesen fúrna egy alagutat az O’Hare Repülőtértől a külvárosig, viszont erre még nem kapott választ.

Nyitókép: Mark Brake/Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló