Üzlet

Csak játékokat próbál ki a YouTube-on, de milliókat keresett vele ez a 6 éves kissrác. Dollárban…

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.12 | 08:43

A kis Ryan az év egyik legjobban kereső YouTube-osa lett.

Az amerikai Forbes nemrég kiadta a legjobban kereső YouTube-osok listáját, amelynek élén DanTDM, vagyis Daniel Middleton végzett. A videojátékokkal foglalkozó srácnak 17 millió követője van a YouTube-on, akik összesen több mint 11 milliárd megtekintést generáltak a csatornáján, ezzel pedig a magazin számításai szerint 16,5 millió dollár bevételhez juttatták a főleg a Minecraftról streamelő fiút.

Ryan opens Surprise Toys Advent Calendar with Angry Birds and Disney Tsum Tsum

Ryan opens Surprise Toys Advent Calendar for kids with Angry Birds and Disney Tsum Tsum! Ryan ToysReview plays with day 1-10 toys! Let us know which on was your favorite toy surprise for Christmas?

A legjobban kereső YouTube-osok között helyet kapott egy 6 éves fiúcska is, Ryan a Ryan ToysReview csatornáról. Ő hagyományos játékokat tesztel a YouTube-on, van 10 millió követője, és összesen 16 milliárd megtekintése a csatornán, amivel a Forbes számításai alapján 11 millió dollárt kereshetett idén. Ez azért nem rossz egy hatévestől. A csatorna már 2015. óta működik, de csak az elmúlt fél évben pörgött fel igazán, úgyhogy villámgyors sikerről beszélhetünk.

Ryan ezzel a Top 10 nyolcadik helyét szerezte meg 11 milliójával, a dobó első három helyén DanTDM mellett a szintén gamer Evan Fongot találhatjuk 15, 5 millióval, valamint a sporttrükköket bemutató Dude Perfect csatornát, 14 millióval.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.