Befektetés

Gurvin Singh, a fiatal aki több mint 1000 befektetőt vert át

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.13 | 06:46

Egy 20 éves Instagram híres fiú több mint ezer befektetőt vezetett meg egy Bahama-szigeteki üzlettel.

Egy Instagram kereskedőt, aki azt állította, hogy havonta 110 000 fontot keres, azzal vádoltak, hogy több mint 1000 befektetőt vert át, akik így 4 000 000 fontot veszítettek egy Bahama-szigeteki befektetésen.

A 20 éves Gurvin Singh feltehetőleg legalább 1250 embert győzött meg arról, hogy befektessenek egy devizakereskedelmi rendszerbe jóváhagyási pecsétjével.

Közülük sokan azt állítják, hogy megtévesztette őket azzal az ígérettel, hogy pénzüket ő és csapata egy biztonságos, Egyesült Királyságban működő alapba fektetik , amelyet bármikor kivonhatnak belőle.

Azt állították, hogy számláikkal minden rendben volt, egészen addig, amíg körbejárt a hír, hogy egy hét leforgása alatt milliókat veszített az alap, és mindenki bepánikolt. Karácsony estéjén azt mondták nekik, hogy az alap márciusig bezáródik a „Brexittel kapcsolatos problémák” miatt, ám azóta nem hallottak Singh-ről. Úgy tűnik, hogy a pénzük egy karibi brókernél végződött, és nem tudják visszaszerezni.

Singh-et a pénzügyi hatóságok vizsgálják potenciális csalóként, és a rendőrség csalási osztálya megerősítette, hogy vizsgálja az állításokat.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló