Vállalatok

Hamarosan elindul az Auchan webáruháza is

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.04 | 13:42

Már keresi az Auchan a házhozszállításért felelős munkatársakat, hamarosan elindulhat a szolgáltatás. De kezdetben csak Budapesten fognak kiszállítani.

Ha lusta vagy a buli után szombat reggel kikelni az ágyból, és a közelben van egy madaras teszkó, örülni fogsz. Házhozszállításért felelős kiszolgálási munkatársakat keresnek teljes és részmunkaidőben a törökbálinti Auchanba  – szúrta ki a napi.hu az áruház weboldalán. Ez alapján úgy tűnik, hogy a cég hamarosan beindítja online webáruházát.

A Magyarországon összesen 19 hipermarketet üzemeltető kiskereskedelmi lánc vezetője először egy 2014-es interjúban beszélt az online üzletág elindításáról. Igaz, Dominique Ducoux akkor 2015 nyarát jelölte meg indulási dátumként. Idén nyáron a napi.hu-nak a cégnél már azt mondták, hogy most szeptemberben rajtolhat el a házhozszállítás.

Úgy tűnik, végül ezt sem sikerült tartani. A hirdetés megjelenése mindenesetre mutatja, hogy a Tescóhoz hasonlóan hamarosan már az Auchannál is elindul az online áruház. Kezdetben azonban csak Budapesten szállítanak majd.

A nagyobb hazai láncok közül egyébként a CBA, a Tesco és a GRoby működtett ilyen szolgáltatást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló