Vállalatok

Odatették magukat, idén ilyen a karácsony a Starbucksban

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.26 | 19:33

Amerikában nem véletlen ez a katonás fegyelem.

Idén a karácsony első napján a Starbucks tárva-nyitva volt, így semmi sem akadályozhatta meg a kávéfüggőket abban, hogy magukhoz vehessék a napi adagjukat. Igaz, ünnepi nyitvatartással dolgoztak, de legalább nem hagyták cserben a híveket. Ráadásul pár új téli terméket is bevezettek, amit az otthon ülni képtelenek megkóstolhattak. Fehércsokis mocha, Karamellás Brulée latte és Borsmenta mocha is erősíti már az idei kínálatot. De felsorakoznak ilyenkor a már bevált ünnepi ízek is: Tojáslikőr latte, Ünnepi fűszerezésű fehér, Mogyorós pralinés és Krémes barnacukros frappuccino, de sorolhatnánk a több tucat nyalánkságot, az áfonyástól a gyömbéresen át a pekándiós hóemberes fantázianevűekig.

 

And a to-go cup for Santa. ?? Regram: @natalie.manges #christmasisnear

A post shared by Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) on

Ráadásul szeptemberben egy új, hidegen préselt espresso shotot is bejelentettek, ami egy jelentős technológiai megújulást takar. Az amerikai cég komoly elköteleződést vállalt a honvédő erők felé is – nagyjából tízezer leszerelt katonát vagy azok házastársát alkalmazzák 2013 óta. De hadi beszállítóként is remekelnek: tavaly 60 raklapnyi kávébabot és 175 ezer tasak instant kávét juttattak el a hazájuktól távol állomásozó seregeknek.

Chocolaty, fruity & smoooooooth. Single Origin #GuatemalaHuehuetenango.

A post shared by Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) on

Az ügyvezető, Howard Schultz szerint fontos, hogy felhívják a veteránok helyzetére a figyelmet; és azzal, hogy munkába állítják őket, könnyebben vissza tudnak integrálódni a társadalomba.

Egyre több leszerelt katonát alkalmazunk, sőt: most már ők is részt vesznek – HR-eseink mellett – a leendő munkatársaik kiválasztásában. Jobban beszélik egymás nyelvét, könnyebben megértik egymást. Együtt szolgálták a nemzetet.

Tehát meg kell becsülnünk, ha valaki ilyenkor gondol a vendégekre, főleg ha belegondolunk, hogy mi minden van zárva az ünnepek alatt, kezdve a bankokkal, de a posta és a legtöbb üzlet is leállt. Néhány étterem próbálkozik ünnepi nyitva tartással, de a harcedzett amerikai veteránokra mindig lehet számtani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.