Zene

Az XX énekesnőjét eljegyezték, az énekes meg alkoholista volt

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.04 | 07:42

Romy Madley Croft kezét megkérte a barátnője, és igent mondott. Oliver Sim pedig bevallotta, hogy kemény csatát vívott az alkohollal.

Január 13-án jön az XX új albuma, amiről itt és itt mi is beszámoltunk már. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a zene mellett az egyéb hírek is elkezdenek szivárogni. A brit trió háza tájáról most egyszerre kettő is jött.

Az első az, hogy az énekes csaj Romy Madley Croft kezét megkérte a barátnője, a designer Hannah Marshall, aki az XX mellett olyanokkal dolgozott már együtt, mint a Florence and the Machine, Janet Jackson vagy Jessie Ware. Romy természetesen igent mondott.

A második hírt Oliver Sim szállította, és arról szól, hogy a basszusgitáros és másik énekes komoly háborút vívott az alkohollal, de úgy tűnik, megnyerte azt. Ahogy az lenni szokott ilyenkor, ő csak ivott és ivott, de amikor finoman szembesítették a dologgal, mindig letagadta azt. Végül akkor tette le a poharat, amikor már a másik két zenekari tag, Romy és Jamie se hagyta szó nélkül a folyamatos piálását. “Kezdett a kreativitásom rovására menni, pontosabban ahhoz, hogy kreatív legyek, innom kellett”, mesélte Oliver, aki azóta ismét rendesen, tiszta fővel teljesít. Például ilyen dalokat, mint az alábbi is:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.