Zene

Billie Eilish mindent vitt a Grammy díjátadóján!

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.27 | 14:48

18 évesen négy Grammy-díjat is nyert.

Billie Eilish volt a 2020-as Grammy-díjátadó legnagyobb nyertese, de a rendezvényt beárnyékolta Kobe Bryant halála.
A 62. Grammy-díjkiosztó gálát helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a Staples stadionban rendezték – ez Bryant csapatának, a Los Angeles Lakersnek otthona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billie 🇧🇷 || Fan Account 54K✨ (@wheratheavocadossss) on

Kobe Bryant pár órával korábban helikopter-balesetben vesztette életét: az amerikai zenei szakma legrangosabb díjátadóján sokan emlékeztek meg róla. Összesen 84 Grammyt osztottak ki, de csupán tízet a gálán, a többit már előre odaítélték. Az év dala díjat Billie Eilish énekesnő kapta a Bad Guy című számért. Szintén Billie Eilish nyerte a Grammyt az év pop albuma kategóriában a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című lemezért.

A rythm and blues-énekesnő Lizzo három díjat is elnyert, köztük a legjobb városi kortárs lemezért járót (Cuz I Love You) és a legjobb egyéni pop előadásét. A country-rapper Lil Nas X Billy és Ray Cyrus country énekes nyerte a legjobb zenei videóért járó díjat (Old Town Road). A néhai Nipsey Hussle posztumusz Grammyt kapott a legjobb rapper kategóriában. Beyoncé elnyerte 24. Grammy-díját, míg Lady Gaga gyűjteménye két Grammyvel gyarapodott idén.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló