Zene

Ariana Grande Grammys fellépését a gála bunkó producere miatt bukjuk

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.08 | 10:18

Rágalom, hogy Ari nem tudná összeszedni magát szombat estére! Az énekesnő szerint a férfi hazudott róla.

Ariana Grande azt állítja, hogy a producer, akinek a feladata a 2019-es Grammy-gála fellépőit összeszervezni, aljas rágalmat terjeszt róla. A férfi szerint ugyanis Ari azért nem fog színpadra állni, mert szét van esve, és képtelen összerakni egy tisztességes produkciót.

 

View this post on Instagram

 

rehearsal kiids

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

A február 9-én esedékes ceremónia így azért nélkülözi az énekesnő szereplését, mert ez az alak tiszteletlenül bánt vele. Pedig a Grammy-díjas sztár mindenhol megemlítette, hogy énekelni fog szombat este: a Hollywood Blvd-on óriásplakát is közre adta a hírt, és még a buszok is Ari reklámjával furikáztak.

via GIPHY

A dolog pikantériáját az adja, hogy az énekesnőhöz közel álló források szerint szerződés egyáltalán nem is köttetett a gála szervezői és közte. Ari a megállapodást a 7 rings című dalra akarta aláírni, ám Ken Ehrlich szerint ehhez a (listavezető!) slágerhez nem tudna megfelelő módon kapcsolódni a közönség. Ari továbbra is ragaszkodott volna a választásához, és nem is tervezett volna mást előadni. Mindketten hajthatatlanok maradtak, így ugrott is a fellépés. Ezt csütörökön a férfi úgy tálalta a sajtóban, hogy

Grande azért lépett vissza, mert képtelen volt kiállni egy műsorral.

 

View this post on Instagram

 

my album ’thank u, next’ is out now ?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

A szervező az utolsó pillanatban még egy ajánlatot tett, hogy esetleg egy dalfüzérben felcsendülhetett volna a 7 rings pár sora is. Ám a Billboard által tavaly az év nőjének választott énekesnő nemet mondott a medley gondolatára, mert nem akarta a róla szóló hazugságot ezzel fedezni, említi meg a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

audio @realpiggysmallz

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.