Zene

Kanye Westék vidám vasárnapot tartottak az Adidasnál, kedden!

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.06 | 10:18

Kim Kardashian Instagram storyjából tudhatjuk, milyen a Sunday Service, mint munkahelyi szertartás.

Kanye West és az Adidas kapcsolata eddig is gyümölcsözőnek bizonyult, ám most a rapper úgy vélte, a cipőtervezésen túl mással is hozzá tud járulni a partnercég sikeréhez.

Nemrég Sunday Service néven – ami a vasárnapi istentiszteletet jelenti a tengerentúlon – jam sessiont, illetve kampányt is indított, egy gospel kórus közreműködésével, hogy fonák energiáit ezúton levezethesse.

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentines Day babe!!! I love you so much! ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A producer bátran hozzányúl az R&B irodalom gyöngyszemeihez is, új életet lehelve a dalokba. Most ízelítőt kaphatunk, milyen az, amikor a Portlandben található, észak-amerikai Adidas-főhadiszállást megszállja az áldás-osztó csapat.

Természetesen Kim Kardashian volt az, aki március 5-én, Instagram storyján átadta a spirituális pillanatokat, majd Ye nejétől vette át a Team Kanye Daily a felvételeket.

A Bound 2-t is előadták a Yeezus albumról, Charlie Wilsonnal karöltve, illetve a Jesus Walks című dalt a The College Dropout elnevezésű Ye-albumról. Ez utóbbiban egy sort aktualizáltak is, méghozzá Fred Hammond gospel-legenda részvételével:

Mikor legközelebb az Adidasnál járok, mindenki sikít.

Nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy hétköznap is eljusson templomba, de a Team Adidas esetében házhoz megy az egyház. A lelkes kórusvezető pedig West, aki minden percét élvezi a kihelyezett szertartásnak, teszi hozzá az Uproxx.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.