Zene

Egy trailerben tudósítja új lemezéről a rajongókat Lana Del Rey

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.30 | 16:02

A közel két és fél perces, fekete-fehér albumelőzetes hangulata icipicit hátborzongató. Mintha valami korabeli, noir-os thrillerhez készült volna.

A különös hangulatú, vagy ha úgy tetszik, különösen hangulatos trailer annyiban indokolt, hogy Lana Del Rey zenéje eléggé filmszerű. De persze manapság, amikor már a mozitrailereknek is van trailere, miért ne lehetne egy nagylemeznek is?

A két és félperces filmecskéből több dolgot is megtudunk. Például hogy Lana idei karaktere a Hollywood felirat H betűjében éldegél. És hogy az új albumnak, melynek megjelenési dátuma még nincs, a Lust For Life címet kapta.

Iggy Popnak is van egy Lust For Life című száma, sőt egy ilyen lemeze is van, ami idén augusztus végén lesz éppen 40 éves. Hogy ennek köze van-e Lana lemezéhez, azt most még nem tudjuk, de a Trainspottingnak köszönhetően újra felfedezett és azóta is elmúlhatatlanná váló dalt szívesen meghallgatnánk az énekesnő előadásában.

Iggy Pop – Lust For Life

Music video by Iggy Pop performing Lust For Life.

Ez pedig a Lust For Life című új Lana Del Rey album első kislemezdala, ami még február második felében jelent meg, és elég jó kis szám, hogy mást ne mondjunk.

Lana Del Rey – Love

Brand new album ‘Lust for Life’ out now. Listen: https://lana.lnk.to/LFLaID Listen to Love now: https://lana.lnk.to/LOVEID http://www.instagram.com/lanadelrey http://www.facebook.com/lanadelrey http://www.twitter.com/lanadelrey http://lanadelrey.tumblr.com http://www.lanadelrey.com Music video by Lana Del Rey performing Love. (C) 2017 Lana Del Rey, under exclusive licence to Polydor Ltd. (UK). Under exclusive licence to Interscope Records in the USA http://vevo.ly/kCGudr


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló