Zene

Na végre! Élő koncertekkel tér vissza Budapest legnagyobb szórakozóhelye

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.24 | 10:18

A Vad Fruttik, majd a Margaret Island kezdi a koncertek sorát.

Forrás: Budapest Park

Több mint másfél év “koplalás” után elérkezett a várva várt pillanat: végre újra élvezhetjük kedvenc zenekaraink élő koncertjeit! Miután elértük az 5 millió beoltottat és a kormány is bejelentette a járványügyi korlátozások feloldását, a Budapest Park egy olyan közleményt tett közzé, amitől mindannyiuk szíve nagyot dobbant:

“Elérkezett a várva várt pillanat 🤩, amikor vééééégre ezt mondhatjuk: várunk Titeket sok szeretettel a Budapest Parkban! 🥰 Szavaink sincsenek arra, mennyi ideje várunk erre a pillanatra, hogy újra találkozhassunk Veletek! 💖

Május 28-án több tánctéren veszi kezdetét az igazi, hajnalba nyúló bulika, május 29-én pedig együtt szurkolhatunk a Bajnokok Ligája döntőjén, amit szintén a stílusok kavalkádjában többféle tematikájú party követ majd.

❗ De az igazi jó hír csak most jön – másfél év után először végre élőzene csendül fel a Nagyszínpadunkon: június 4-től a legnagyobb Park közönségkedvencekkel várunk Titeket!” – írják a posztban, amiben aztán a júniusi koncertek sorát is bejelentik.
Az első koncertet a Vad Fruttik adja, úgyhogy jobb, ha siettek, mert valószínűleg gyorsan elfogynak majd a jegyek.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló