Zene

Najmányi László két dalszövege is szerepel a legújabb Hippikiller lemezen

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.15 | 13:18

Három év után új számokkal tér vissza Bihari Balázs szólóprojekt-zenekara.

Három év után ismét angol nyelvű lemezt jelentetett meg a Hippikiller, az újságíró-szerkesztőként és Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is ismert Bihari Balázs szólóprojekt-zenekara, amely eredetileg tavaszi szólóturnéja idején adta volna ki  albumát márciusban egy videóval megspékelve, de az ismert járványügyi okok miatt mindez elmaradt és eltolódott. A köztes időszakot beárnyékolta BB kollégája, egyik állandó szerzőtársa, Najmányi László nemrég bekövetkezett halála, aki két dalszöveget írt a Deleted Pictures albumra.

 

A lemezen a koncertező Hippikiller eredeti felállásából közreműködik Gerdesits Faszi (Forgotten Man) és Mezei András (Neon Knights), egy dalban feltűnik az Anahit vezetője, Csányi Rita, míg a teljes albumot BB producerelte, melyben segítségére volt Philipp László, Schram Dávid és Vastag Vasti Gábor.

A Hippikiller legközelebb ősszel koncertezik az Intim Torma Illegál társaságában, pótolva a félbeszakadt tavaszi turnét és remélhetőleg az eredeti, Gerdesits-Mezei-Bihari felállásban.

A lemezt ezeken a linkeken lehet meghallgatni!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló