Zene

Nem szigetelsz? Nyugi, van élet a Sziget Fesztivál után is

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.07 | 16:52

A legnagyobb hazai nyári fesztivál után hiába hiszed, hogy ennyi volt az év, a java ekkor még hátravan. Ajánlunk pár kihagyhatatlanságot.

Még, ha mész is a Szigetre, utána jön a kiégés. Elfogy az erő, elfogy a pénz, és még a nyárnak is vége van. Az ember hajlamos úgy gondolni, most már semmi jó nem jöhet, csak az egyre hidegebb idő, a bezárkózás, a depresszió, az átállított óra, ami miatt korábban lesz sötét. Már-már világvégi a hangulat. Csakhogy az élet nem áll meg, hideg ide vagy oda, jön az őszi-téli idény, nyitnak a klubok, jönnek sűrűn egymás után a jobbnál-jobb koncertek és bulik, amikből már most fel tudunk sorolni jó párat.

Foxygen – A38 Hajó, augusztus 22.

A 2005-ben alakult amerikai indie popzenekar Hang című ötödik nagylemez idén januárban jelent meg, a Foxygen duó két tagja pedig épp az albumot turnéztatja. Ezzel jönnek hozzánk is egy héttel a Sziget után. Addig mindenki ki tudja pihenni magát, és vissza tud térni az életbe.

Foxygen – Follow the Leader (Official Video)

Foxygen – “Follow The Leader” from ‘Hang’ out on January 20, 2017 on Jagjaguwar Pre-order ‘Hang’: https://foxygentheband.lnk.to/Hang Director: Cameron Dutra Produced by: Whitelist Executive Producer: Jerad Anderson Head of Production: Matt Griffo Head of Development: Colin Moore Head of Finance: Natasha Suebert Producers: Alexander Potter & Noah Iunes http://vevo.ly/qnLjQ8

Normafa Open Air – Csillebérci Úttörőtábor , szeptember 2.

A budapesti nyári szabadtéri bulik legjobbja több mint 10 éve indult – és hiába népszerűbb, mint valaha, valószínűleg be kell zárniuk a boltot. Az úttörőtábor új tulajdonosainak nagyratörő tervei nem találkoznak ugyanis a normafás buliszervező csapatéval. De most még egyszer utoljára, kitombolhatja magát mindenki, vagy méltóképpen elbúcsúzhat a bulisorozattól. Csak bírni kell hozzá a goát, a drum&basst és a minimal technót.

Normafa OpenAir 10th Birthday & Palotai 56th Birthday 2017 – Official AfterMovie (2017.05.27)

Normafa OpenAir 10th Birthday & Palotai 56th Birthday 2017 – Official AfterMovie (2017.05.27)

Delinquent Habits – Instant, szeptember 5.

Nagy hiányosságát tudja le szeptember elején a magyar koncertszervezés: végre elhozzák Budapestre az 1991-ben alakult, legendás hiphop-triót. A Delinquent Habits tagjai nagyon jó, szoros baráti viszonyt ápolnak a Cypress Hillel, akik nemcsak rendszeres közreműködői a DH lemezeknek, de Sen Dog több lemezük producere is volt. 8 év szünet után idén adták ki 8. nagylemezüket, ezzel érkeznek az Instantba.

Delinquent Habits – CALIFORNIA Feat. Sen Dog (Cypress Hill) 2017 – (Official Video)

Delinquent Habits – CALIFORNIA Feat. Sen Dog (Cypress Hill) 2017 From the album “It Could Be Round Two” Available Now. Produced by: Ruck P & Dj Invincible Video Director: Tim Duerig Mixed and Mastered @ Soundimension Studio, Switzerland By Ismael “SiKo” Antico and Severin “DJ Invincible” Gygax Assisted by: Dario Negro ♢♢♢♢♢♢LYRICS♢♢♢♢♢♢ ♢♢♢♢♢ “California”♢♢♢♢♢ Ives Irie – Verse 1 Checkin’ in from the left coast where we take sound, that combines sunshine with rhyme and move around.

Fink – A38 Hajó, október 13.

A brit dalszerző-énekes-gitáros-producer-DJ az elektronikus, jazzes-bluesos downtempótól jutott el a jórészt akusztikus minimal bluesig. A váltás Fink második, 2006-es lemezével történt meg, amit azóta még 5 nagylemez követett, és ősszel érkezik a 6. Resurgam címmel. Ezzel érkezik Fink és zenekara a hajóra, hogy ott megismételje 2 évvel ezelőtti, brutáljó koncertjét.

Fink – ‘Cracks Appear’

‘Cracks Appear’ Out Now – R’COUP’D / Stream / Download: https://fink.lnk.to/cracksYO Taken from ‘Resurgam’ released 15th September 2017 via R’COUP’D. Follow Fink – Facebook: http://found.ee/fink-fb Twitter: http://found.ee/fink-tw Soundcloud: http://found.ee/fink-sc Spotify: http://found.ee/fink-sp

Sting – Papp László Sportaréna, október 13.

A Police zenekar egykori gitáros-énekese, az angol, aki megjárta New Yorkot, majd rátalált a lantra, a jóga és a tantra szerelmese Budapestre jön, és erre felbolydul egy teljes ország, de még a zenészek is csupa olyanokat posztolnak, mintha feltámasztották volna Miles Davist. Sting a Police hangzásához visszakanyarodó, tavaly év végén megjelent 57th & 9th című lemezével érkezik hozzánk, de biztos el fog játszani pár régi alapvetést is.

Sting – I Can’t Stop Thinking About You

“57th & 9th” is out now. iTunes: http://smarturl.it/57th9th Google Play: http://smarturl.it/57th9th.gp Amazon: http://smarturl.it/57th9th.amz Spotify: http://smarturl.it/57th9th.sp CD: http://smarturl.it/57th9th.CD DVD: http://smarturl.it/57th9th.DVD Vinyl: http://smarturl.it/57th9th.Vinyl Deluxe: http://smarturl.it/57th9thDeluxe.amz For more, visit: https://www.facebook.com/sting https://twitter.com/officialsting https://www.instagram.com/theofficialsting http://www.sting.com Sign up for Sting’s newsletter here: http://www.sting.com/email Directed by: Jeff Coffman Director of Photography: Eric Schmidt Music video by Sting performing I Can’t Stop Thinking About You.

The Black Lips – A38 Hajó, november 2.

A legjobb garázsrock zenekarok Amerikában vannak, és ezt a tételt lehet ugyan vitatni, de bizonyítani is. Utóbbira tökéletes példa a lassan 20 éves, idén átalakult és új lemezt is (a nyolcadikat) kiadott Black Lips. Sok nagyon várt őszi koncert lesz, de talán ez az egyik top-nagyon-várt.

Black Lips – Can’t Hold On (official video)

New album Satan’s graffiti or God’s art? out now on Vice Records.

Gorillaz – Papp László Sportaréna, november 13.

Lemaradtál a nyár eleji Gorillaz lemezbemutató koncertről? Gond egy szál se! Már akkor tudtuk, hogy Damon Albarn és virtuális zenekarának kézzel fogható verziója visszatérnek az ősz közepén, ráadásul nagy stadionkoncertre, ahol minden bizonnyal nemcsak az új lemez dalai, de a régi nagy slágerek is felcsendülnek majd szépen sorban.

Gorillaz – Sleeping Powder

A song by 2D.

Péterfy Bori & Love Band – Akvárium, november 17.

Hihetetlen vagy sem, idén 10 éves hazánk egyik legnépszerűbb, legeredetibb popzenekara, a Péterfy Bori & Love Band, amiben a szürke eminenciás zenei megoldóember Bori régi zenei munkatársa, Tövisházi Ambrus. A novemberi buli egyszerre lesz lemezbemutató (a hatodiké) és jubileumi koncert is.

Péterfy Bori & Love Band – Ne keresd az igazit, az én voltam (KÍNAI-MAGYAR-GAMEPLAY SZÖVEGVIDEÓ)

Ha megjött a kedved a videóban található játékhoz, figyelj csak: töltsd le Bori X nevű új, ingyenes appunkat, melyben te lehetsz Bori!

Chrysta Bell – Dürer Kert, november 19.

Az amerikai énekesnő-színésznő az amerikai filmes legenda, David Lynch múzsája és mentoráltja. Lynch az utóbbi években inkább a zenélést választotta, remek elektronikus lemezeket vett fel, amiken Bell nemcsak közreműködött, hanem szólóalbumainak is Lynch volt a producere, sőt az új Twin Peaksben is szerepet kapott, egy FBI ügynöknőt alakít. Alig várjuk, hogy élőben is láthassuk-hallhassuk.

Chrysta Bell – “Heaven” (Official Music Video)

From the album “We Dissolve” produced by John Parish AVAILABLE NOW: http://chrystabell.com/portfolio/we-dissolve-2/ Available on itunes https://itunes.apple.com/us/album/we-dissolve/id1233754480?ls=1&app=itunes – Director: Farrell Huntley Producer: Simon Wallon, Kiss & Kill Director of Photography: Keith Pikus Stylist: Monica Murillo Production Assistant: Du’aine Davis Starring Chrysta Bell and Joseph Skorman Hair Styling by Adrian Elwell Make up by Elisha Skorman

The Horrors – Dürer Kert, november 30.

Az angol zenekarnak nincs két egyforma lemeze, inkább az inspirációs forrás mindig ugyanaz: a nyolcvanas évek korszaka, és annak garázsos, goth rockos, darkos-pszichedelikus, punkos zenéi. November végén az akkor már megjelent (most még csak megjelenés előtt álló) ötödik lemezükkel érkeznek, amin, az előzetes kislemez alapján sötét és indusztriális irányt vesznek fel, az azt megelőző album dreampoposságával szemben.

The Horrors – Machine (Official Video)

V- the new album out 22:09:17 Visit http://thehorrors.co.uk for more details. Exclusive bundles and merch/signed at the official store https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/officialartiststore PreSave at Spotify https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/spotifypresave iTunes https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/itunes Amazon https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/amazon Google Play https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/google-play HMV https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/hmv The Horrors are back.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.