Zene

Freddie Mercury (és a Queen) nemcsak a brit reptéri alkalmazottakat, de a nyálas reklámjairól híres John Lewist is megihlette

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.06 | 14:14

A 45 éves korában, 1991-ben elhunyt énekes tegnap lett volna 72 éves.

Hogy miért pont idén tetőzik a Freddie Mercury-láz (amit nyugodtan Queen-láznak is nevezhetünk), nem tudni, de idén nem elég, hogy jön a mozifilm, amire az is gyúr, aki egyébként nem nagyon kedveli a zenekart, de még a szupermegható, a szívhez szólóságot évről évre kimaxoló John Lewis is a Queen egyik legnagyobb slágerére, a Bohém rapszódiára hangszerelte idei karácsonyi reklámját. Ami ezúttal nem sírós, zsebkendőt előkapós, hanem végtelenül cuki. A reklámfilmre olyan játékos, gyermeklelkű filmrendezők lehettek hatással, mint Michel Gondry vagy Wes Anderson.

Az alábbi videó viszont már teljes mértékben Freddie Mercury tegnapi szülinapjához kötődik. A British Airways alkalmazottai azzal szórakoztatták az utazóközönséget, hogy az I Want to Break Free című Queen-alapvetés koreográfiáját betanulva nyilvánosan fejet hajtottak az énekes mai napig érezhető nagysága előtt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.