Zene

Ingyenes Majka & Curtis koncert lesz Budapesten

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2021.09.06 | 15:48

A harmincéves Szerencsejáték Zrt. Majka és Curtis koncertjével ünnepel szeptember 25-én.

Szeptember 25-én különleges helyszínen, a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság. Majka & Curtis mellett a Bagossy Brothers Company, és Lotfi Begi valamint meglepetésvendégei is színpadra lépnek az  ingyenes Szuperkoncerten, a Puskás Aréna Szoborparkban.

Egy év kihagyás után különleges helyszínen tér vissza

a Szerencsejáték Zrt. ingyenes eseménye. A hatalmas színpad ezúttal a Puskás Aréna Szoborparkban épül fel. Az ingyenes Szuperkoncerten kizárólag magyar előadók lépnek fel. 17 órakor Lotfi Begi és vendégei indítják be a Puskás Aréna Szoborparkjában az estét.A lemezlovas és producer mellett fellép Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Burai Krisztián és DR BRS is. 18:30-tól a Fonogram-, valamint többszörös Petőfi Zenei Díjas gyergyószentmiklósi együttes, a Bagossy Brothers Company lép színpadra.

20:00-tól Majka & Curtis exkluzív show-ja veszi kezdetét,

amelyet korábban még nem látott, rendkívüli színpadelemek is színesítenek majd. A szórakozás mellett a látogatók egy jó ügyet is támogathatnak, hiszen a Szerencsejáték Zrt. a helyszínen felállított értékesítési pontokon az értékesítésből befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel a koronavírus-járvány miatt hátrányos helyzetbe került családok megsegítésére. az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók

50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 25-én

a MÁV Start és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. További fontos információ, hogy a hatályos járványügyi szabályok értelmében a rendezvény csak védettségi igazolvány felmutatásával látogatható, az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehetnek részt a Szuperkoncerten.

A koncerthez kapcsolódó aktuális információkról a szerencsejáték weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain adnak hírt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.