Zene

Chloë Sevigny brutálisan hiteles rendőrnőként – 5 új klip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.12 | 17:11

Legújabb sorozatunkban minden héten mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most az Empire Of The Sun, a Pussy Riot, a Chromeo, Rhye és Ed Sheeran van soron.

Empire Of The Sun: A Way To Go

A néhány éve a Szigeten is fellépő ausztrál duó, az Empire Of The Sun egy lenyűgöző pszichedelikus klippel jelentkezett a héten. A Way To Go című számukhoz készült, 3D scan technikát is alkalmazó pszichedelikus kisfilm Nobumichi Asai japán rendező alkotása, elég jól sikerült.

Pussy Riot: Police State

Hoppá, az orosz feminista punk-rock kollektíva legújabb klipjében Chloë Sevigny rendőrlányt alakít! A Donald Trump megválasztásának első évfordulójára írt klipdal a rendőrállamot mutatja meg, ahol a nők hatósági zaklatásnak vannak kitéve. A videót egy amerikai független filmes, Matt Creed készítette, a Kölykök című filmben feltűnt amerikai színésznő, Chloë Sevigny főszereplésével.

Chromeo: Juice

A kanadai elektro-funk formáció Juice című dalához egy vicces, kiváló és stílusos klip készült a kaliforniai narancsligetben. A brit David Wilson rendezte videóban a duó két tagja még tűzpiros magassarkúban és fekete bőrszerkóban és a narancsot szállító traktoron is feltűnik, de nemcsak ezért érdemes megnézni ezt a klipet.

Rhye: Taste

Egyszerre ízléses és erotikus Rhye legújabb videója, amely a DanceOn nevű táncprojekttel közösen készült, és egy nagyon sajátos szerelmi háromszöget mutat be a kortárs tánc eszközeivel. A koreográfus Noelle Marsh volt – ő az egyik táncost a klipben Madelyn Spang és Mason Cutler mellett. Fülledt tánc és erotika!

Ed Sheeran: Perfect

Lehet szeretni vagy nem szeretni Ed Sheerant, de azt el kell ismerni, hogy a klipjei ötletesek. A Perfect című számához készült videó egyszerre lett egy kedves téli Alpokban játszódó szerelmi történet, és ugyanennek a paródiája – a libegőn ülve például a Dumb és Dumber emlékezetes jelenetét is megidézik. Az énekes-dalszerző szerelmét a Miért pont ő? c. filmből ismert Zoey Deutch alakítja.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.