Zene

Meghallgatnád az év slágereit egyben?

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.03 | 17:19

DJ Earworm gereblyézte össze mash-upjába 2016 legnagyobb popszámait.

 Chris Jackson / Staff
Rihanna (Chris Jackson / Getty Images)fotó: Chris Jackson / Staff / Getty Images

A 25 dalt felölelő, The United States of Pop című mixben a legnagyobbak közül szemezget a los angelesi dj, beleértve The Weeknd,  Rae Sremmurd, Sia és a Fifth Harmony számait.

Tavaly 50 tételből állított össze egy nyugisnak mondható mixet, a Pop ötven árnyalata címmel, az ideibe pedig még egy meghökkentő epzód is került: az ex-One Direction-tag, Zayn Malik dalát, a Pillowtalkot legalább négyszeres tempóra gyorsította, melyhez a 14 éves Maddie Ziegler szemét eltakaró, nyelvöltő képét illesztette. Ettől a furcsaságtól még élvezhető azért a mix, sőt, bizonyos értelemben még vicces is lesz tőle.

A nagy nevek közül nem lehetett kihagyni Rihannát (kinek a This is What You Came For című dalát Taylor Swift és Calvin Harris jegyzi), sem Justin Biebert vagy Drake-et; de az újoncok is szép számmal képviseltetik magukat: Lil Yachty, D.R.A.M. és a Chainsmokers kettőse is helyet kapott a mash-upban. Hogy Beyoncé hogyan maradhatott ki ebből a remek társaságból, arra a dj azt válaszolja, hogy Queen Bey három slágere közül mindössze egy jutott be a top 10-be, ez szerinte kevés volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.